Gaz pedalındaki boşluk?
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=29302
Tarih: 01 Ekim 2025 Saat 05:59 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Gaz pedalındaki boşluk?
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Gaz pedalındaki boşluk?
Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2013 Saat 19:08
Bugün paspası temizlerken farkettim de gaz pedalını elimle oynattığımda boşluk olduğu farkettim. Sanki vidası gevşemiş gibi sallanıyordu. Normal midir? Belli bir seviyeden sonra tele etki ediyor. Boşluk var yani. Sürüşte negatif etkisi oluyor mudur? Pek farketmemiştim.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: errör
Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2013 Saat 20:00
pedalı kendine doğru çekersen biraz boşluk görürsün ama normal ,bendede var o boşluk...
|
Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2013 Saat 20:05
errör Yazdı:
pedalı kendine doğru çekersen biraz boşluk görürsün ama normal ,bendede var o boşluk... |
Normal birşey midir hocam? İçimi rahatlattınız. Sağolun
|
Mesajı Yazan: reality59
Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2013 Saat 23:13
bende öyle bir boşluk yok ama biraz basınca gaz etki etmiyor benim pedal elektronik telli değil o yüzden öyle olabilir sizde de o yüzden öyle olabilir, şimdiye kadar bindiğim çoğu araçta bir miktar gaz pedalında boşluk var (eğer sonradan oynama yapılmadıysa) bir tek şahinlerde yok gaza dokununca araç direk içmeye başlıyor yakıtı :)
-------------
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU
|
Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2013 Saat 23:15
reality59 Yazdı:
bende öyle bir boşluk yok ama biraz basınca gaz etki etmiyor benim pedal elektronik telli değil o yüzden öyle olabilir sizde de o yüzden öyle olabilir, şimdiye kadar bindiğim çoğu araçta bir miktar gaz pedalında boşluk var (eğer sonradan oynama yapılmadıysa) bir tek şahinlerde yok gaza dokununca araç direk içmeye başlıyor yakıtı :) |
bahsettiğim boşluk o tarz bir boşluk değil ki. pedalı bastırınca hemen gaz alıyor sorun yok. ama pedal yukarı doğru çektiğimde falan 2 parmak kadar falan geliyor. o boşluktan bahsettim. sanki vidası gevşek gibi
|
Mesajı Yazan: errör
Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2013 Saat 23:20
normal kamenitza,ben servise sormuştum seneler önce bunu :)
|
Mesaj Tarihi: 15 Haziran 2013 Saat 23:32
errör Yazdı:
normal kamenitza,ben servise sormuştum seneler önce bunu :) |

|
|