![]() |
|
MUAYENEDEN GEÇER Mİ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2013 Saat 09:03 |
teşekkurler
|
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
![]() ![]() ![]() ![]() |
ücretsiz değil.şimdi ben lpg taktırmasaydım.ruhsattaki yaprakları değişmesi için renk bölümünde mavı sıyah yazması ıcın yine emniyete gidicektim.hazır yapraklar değişcek lpg yuzunden.tavan faturasınıda verdim.muayenede de soyledım rengı mavı sıhay yazın dıye.aynı anda oldu hepsi
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
neyse olmuş ya ben daha zor sanıyodum bu işleri hayırlı olsun
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Emniyet işini bende anlamadım ne gerek var ki ama zaten ruhsata işletmişsiniz işte mavi-siyah olarak bu işlem zaten ücretsiz anladığım kadarıyla bu ış ıçın vakıt ayırmadınız tüv halletti heralde.Hayırlısı olsun sızın adınıza sevindim.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
hocam lpg ıcın zaten ruhsata ısletmen ıcın emnıyete gıdıosun ya.bende hazır emnıyete gıdıcem.muayeneye gıtmeden ek1 e yazdırdım tavan kaplanmıstır dıye.ek1 dekı renk bolumune de mavı sıyah yazdırdım....muayenedekı elemana da soyledım tespıt raporuna yazsın dıye...sonra tuvturk kagıdına baktım yazmıs renklerı...emnıyete gıttım.tavan folyosunun faturasınıda ıstedıler.lpg evrakları.155 tl odedım.ruhsatı 2 saat sonra aldım.bütün günüm gitti bu arada
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
ben anlamadım bu işi ruhsatta nasıl değişti siz emniyete neden gittinizki ruhsat için nasıl oldu bu olay yaa süpermiş valla :)))
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Vay be eskiden form dolduruluyordu demekki şimdi belirli olduğunda hemen not ediyorlar bende muayeneye yakın aurisi yarı canavar yeşile kaplatacağım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Burdan bişi söylemek çok zor. Sizinkinden bir hayli modifiyeli 206 kullanan arkdaşım 15dk da geçti.Araç beyazdı Far sis xenon tavan karbon folyo Ön plaka camda 5cm yay 16" jant 52mm düz boru filtresiz eksoz ucu Chip tuning bütün camlar 1 numara film |
|
![]() |
|
justcliffx16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı justcliffx16
cam filmi :(
|
|
hayat 4. viteste 200'ü bulmaksa, sen 2. viteste 30'u bulmaya değmezin güzel kızzz
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Ruhsata işletmediğiniz sürece geçmez diye biliyorum ben tek çözüm ruhsata işletmek mavi-siyah diye .Ama ınşallah geçer gıttıkten sonrada aydınlatırsanız bızı sevınırım.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
yeni yaptırdım.hazır muayeneye gırcem mecbur lpg yuzunden.onuda yaptırayım dedım 150 tl verdım.ek1 e yazdırdım renk bolumune.faturada var.bakalım
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
valla bana kalsa sıkıntı yok :) gördüm zaten aracınıda güle güle kullan bende yaptırmak istiyorum benim 106'ya ama kasıma kadar yaptırmıycam muayeneden sonra yaptırıcam. ruhsattaki renk kısmı varya orada mavi-siyah olarak yazması gerekiyormuş, başka türlü geçmez dedi. Ki inşallah geçersin uğraştırmazlar ruhsata işletmeyle falan yada sökmek durumunda kalmazsın inş yazık günah yeni yapıtırdın sanırım.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
mavi araca sıyah tavan yaptık hocam.bakalım fatura aldık ek1 e yazdırdık.yarın gorucez ınsallah
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
tavan folyosu aracın rengindeyse geçer sıkıntı yok ama farklı bir renkse örn. araba gri tavan siyah o zaman geçmiyor kardeşim. ben kendim bizzat sordu istasyondaki arkadaşlara ruhsata işletmediğiniz sürece geçmez diye anlattı. hatta bu konuda bilgide vermiştim yine buradan.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
öyleyse tavanda problem olmaz görüşündeyim ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
üye araçlarına girin arkadaşlar.amerikalı zenci konu adı bakabılırsınız araca.tavan için fatura aldım.lpg taktırdıgım yerde ek1 doldururken açıklamaya tavan siyah folyo kaplanmıştır yazdırdım ve renk bölümüne mavi-siyah yazdırdım.forumda okumuştum.bakalım yarın muayeneden sonra paylaşırım sizle...
|
|
![]() |
|
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
camlar yay ve lastik geçer.
ama tavan folyosu hakkında bir bilgim yok.
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
muayene bittikten sonra bizimle de paylaşırsan sevinirim. en azından fikir sahibi oluruz senden sonra yardım isteyenleri aydınlatmak açısından. tavan karbon ise ruhsata işletmek gerekir diye düşünüyorum aracından farklı bi renkse. atıyorum araban gümüş gri, tavan siyah olmuşsa renk 1'de gümüş gri, renk 2'de siyah şeklinde yer almalıdır. yani bir gün ceza yersen ruhsata işli olmadığı için şaşırma
![]() Düzenleyen rolandgarros - 12 Haziran 2013 Saat 10:18 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
sağol
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |