![]() |
|
Peugeot 407 vites hakkında ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KorhanAtaman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KorhanAtaman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 12:36 |
Merhaba arkadaşlar öncelikle selamlar forma yeni katıldım. :) Adanadan selamlar tekrar. Kışın veya bahar gibi peugeot 407 almayı düşünüyorum.Bir sorum olacak siz değerli arkadaşlarıma öncelikle 2007 ile 2008.. 407 almayı planlıyorum bütçem max 30.000 lira .. Şimdi bu bazılarında 6 vites bazılarında 5 vites var bu hangi modeller ve yıllarında var veya hangi motorda hangi vites var ayrı yeten hangisi daha iyi bu konuda önerilerinizi bekliyorum.
|
|
Çok Basit Şekilde Popüler Olabilirsiniz Ama Kalite Başka Bir Meseledir...
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
6 vites ileri 2.0 motorda var.. 1.6 motorlarda 5 ileri var ve otomatık secenegı yok.. 2.0 motorlarda ise 2005e kadar 4ileri otomatık.. 2007den sonrada 6ileri otomatık vıtes var..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
KorhanAtaman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KorhanAtaman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım teşkkürler bilgi için ben zaten 1.6 HDİ almayı düşünüyorum 5 ileri olacak yani..
|
|
Çok Basit Şekilde Popüler Olabilirsiniz Ama Kalite Başka Bir Meseledir...
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evt aynen 1.6hdi 5ileri manuel sıkıntısız:))
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |