![]() |
|
KAPI EŞİĞİ IŞIKLI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2012 Saat 23:35 |
MERHABA arkadaşlar kapı eşiği alan kullanan varmı,kullanan varsa memlunmu.
alan varsa nerden aldı acaba önerebilirmi birde elinde resim varsa paylaşabilirmi. |
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben taktırmadım ama düşünüyorum bitane buldum buna bakabilirsin
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
fiyatıda bayağı şişikmiş
![]() |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
35 tl bunların ışıksızı . hadi buda 50-60 olsun . 115 falan çok bi aksesuara.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
ışıklıların hepsi öyle en ucuzu bunu buldum peugeot servisinde orjinal ışıksız olanı 130tl
enucuz ışıksız olannıda bunu buldum.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
tabi zevk meselesi ben şahsen ışıklı tercih etmem ama ışıksız olanı çok daha hoş durur bence sade ama hoş.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
ışıklı gece mukemmel duruyor :)
deneyen varsa resimle paylaşabilirmi.
|
|
![]() |
|
yokmu deneyen arkadaşlar.:))
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bide buna elektirik tesisatı çektirmek lazım. delme - sökme yapmasan bu sefer kablolar ortada sırıtacak. delsen araca yazık bilemedim. çok gereklimi yani.. ama zevk meselesi tabi.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
omtek ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Işıklı kapı eşiği için
Adresine Girmenizi Tavsiye Ederim.
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
307 nin parçaları pahalı değil mi ölüyorum sinirden
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Işıksız nikelaj olanlarıda hoş duruyor 25 TL ye almayı dusunuyorum ben çift taraflı bantları uzerınde oluyor birazda slikon takviyesiyle sapasağlam olur.Ama ışıklı olanların tadı başka bide gece oldumu felaket duruyor tabi tesisat çekme durumu falan var ama güzel oluyor gerçekten değiyor.Amacına gelınce aksesuar sonuçta ama konforu temsil ediyor bence şık bir aksesuar çunkü farklı :)
Düzenleyen samet206 - 30 Mayıs 2013 Saat 22:29 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
AcRtuning ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AcRtuning
Arkadaşlar gerçekten ışıklı olanın tadı başka. Ürünü www.isiklikapiesigi.gen.tr den buldum. Bu ürün kablosuz. Tesisat çekmeye gerek kalmadan kapılar açıldığında altındaki mıknatıslar sayesinde ledler yanmaya başlıyor. Işıksız Marşpiellerimi çıkartıp bunları taktırdım. Gerçekten tadı başka tavsiye ederim. Ürün ayrıca 3 yıl Omtek Garantisi altında. Omtek te Paslanmaz krom aksesuarında en büyük üretici bildiğim kadarıyla... Hasılı yakında resimleri paylaşacağım. Hatta vide bile çekip yüklemeyi düşünüyorum. Bu ürün kapı altı logolarından çok daha afilli... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Madem öyle diyosun fotoları ve videoyu bekliyoruz.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Evet bende beklıyorum güle güle kullanın fiyat bılgısıde ıstıyorum ayrıca kafama yatarsa bende dusunebılırım ve son olarak kablosuz olarak çalışma mantığı ılgınç geldı merak ettım baya hiç rastlamadım daha önce :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
ebay da çok güzel peugeot amblemli led ışık saçan kapı eşikleri var. bence araştırın
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |