|
acemi isi direksiyon kaplama ;) |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
ahed
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gayet başarılı bence
|
||
S-N-R
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eline saglık arkadasım super olmus bende yapmayı dusunuyorum...gittigidiyordan baktım fakat anlayamadıgım bısey var..
benım arac 26 xs 1.6 2000 model dıreksıyonu kac cm? ve kac santım deri sipariş etmem gerekio cvplarsan sevınırım....
|
||
S-N-R 206
41 R 9126 |
||
mahmutbasaran
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
||
S-N-R
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
siteden baktım kadarıyla seçimlerde cm ebatları var..once kac cm oldugunu ogrenıp sonra bı boy kucuk olanını sıparıs etsem daha ii olur gıbı gelıyo :))
|
||
S-N-R 206
41 R 9126 |
||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok güzel olmuş ellerine sağlık, ürünün linki hala duruyorsa iletebilirmisin? bende mavi bakıyım şuan geçirme kılıf var çok kaba duruyor :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
mahmutbasaran
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
|
|
||
mahmutbasaran
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
|
|
||
cey cey
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
daha ne olsun bence çok guzel olmuş konu başlıgıyla alakası çok başarılı
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |