![]() |
|
Fikir Yardımı Lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2013 Saat 17:50 |
yusuf, sen emek verdin bu işe ama fazla hareket gelmedi,
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Son Güncel
|
|
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
|
![]() |
|
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Güncel
|
|
Hesabını Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın..Çünkü,Öteki Tarafta Bulaşık Yıkatmıyorlar...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Kardeşim ilgin için çok teşekkür ediyorum
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracı sıfır aldığım için çok bir sorunla karşılaşmadım. Duyduklarımdan bir kaçını yazmak isterim
1- sinyal ve silecek kolu : sert ve aşırı kullanımda çabuk hata veriyor kırılma v.s olabiliyor sonra sürekli sinyal verme ya da vermeme gibi durumlar ortaya çıkabiliyor. 2-Direskiyon simidi kullanıcının el yapısına göre deforme olabiliyorr. Elin terlemesi ve güneş etkisi ile sügner çabuk aşınabiliyor aracım 2010 kasım çıkışlı ben deri ile değiştirdim ama ondan önce sorun yoktu süngerde olsa temiz tutup sürekli bakımını yapıyordum kuzenime aldığımız 2011 mart çıkışlı 207de acayip deformasyon var. 3- 206ların ve pejoların genelinde ön takım sıkıntısı mevcut. Yumuşak ama çok hassaslar . 4-206larda yine arka stepnenin vidasının gevşemesi ve ses çıkarmaya başlaması 5- Yokuşta çok yüklendiğinizde, farklı ve kalitesiz bir yakıt kullandığınızda, kapalı ortamda uzun süre çalıştırdığınızda ertesi gün ve aynı gün içinde anti pollution fault uyarısı almanız. 6- 206lardaki kapı kilit sesi. çat çut şimşek gibi bir ses geliyor ben seviyorum ama çoğğu kullanıcı bundan memnun değil. 7- 1.6 110luk dizellerin hava filtresinin sökülüp takılması tam bir işkence 8- 307lerin arka amortisörü çok nadir bulunuyor 9- 206 ve 306larda arka camların düğmesi 206larda ön cam düğmeleri tam bir rezalet nasıl işkence çektiririm nasıl kazaya sebebiyet veririm diye tasarlanmışlar. 10- Araç çalışmdan klima çalışmaması 11- elektronik alt yapısı zayıf araçlar heleki 2011 206da hala vanbus sistem var. 12- 206lara multimedya sistemi takmak imkansız gibi bişi double din koyamıyorsunuz aklıma gelenler şimdilik bunlar. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Yardımınız için çok teşekkür ederim :) Airbag kapağının ortasında şerit şeklindeki uzun çizgiyi çözemedim ama
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben şimdiden yazayım.
2008 model 207 1.4 Trendy 16 V 90 HP araç sahibiyim. 207'nin kronik sorunları: 1- Torpido yani göğüslüğün güneş ışınlarından dolayı kabarması ve yamulması=3000 TL masrafı var.Bu sorun;kullanıcı şikayetlerinden dolayı 2009 ve sonrası modelde torpidoda kullanılan malzemenin değiştirilmesiyle giderildi. pejo bu kronik sorunu kabul ediyor. Garantisi devam eden araçları karşılıksız onarıyor. Garanti dışında kalan araçları ise yarısı araç sahibinden yarısı da firmadan olmak üzere karşılanıyor. Bu da sürücü için 1500 TL demek. Güneşliksiz arabayı yaz sıcağında gün boyu bırakıyorsanız aracınızın yanına geldiğinde sobanın üstüne koyulan kestanenin ağzını açması gibi bir görüntüyle karşılaşabilirsiniz. Merak eden arkadaşlar google yazıp veya şikayet vara girip bu konuyu okuyabilir. 2- Sürücü airbag kapağının ortasında airbag patlama hizasında şerit şeklinde uzun çizgi. 3- Benzin pompasının çeyrek deponun altında kullanmayı affetmemesi. Ben geçen ay 445 TL'ye orjinal benzin pompasını değiştirdim. Yan sanayisi yok malesef. Japon otolarında benzin pompası çok sağlam. Arıza çıkartmıyor. Ben kendi pompamı değiştirirken 4 tane pompa yüzünden arızalanmış pejo vardı. LPG li pejonuz varsa hazır olun derim. 4- Sağ cam kaldırma otomatiğinin takılması. Sürücü tarafındaki kumandadan camı kaldırmak istediğinizde kesik kesik camı kaldırıyor. Camı tamamen kapatmak için butonu sürekli aşağı yukarı yapmak gerekiyor. Bu dediğim sıklıkla olmuyor. Bu güne kadar 1 kere yaşadım. 207tr forumdaki arkadaşlardan bu sorunu yaşayanlar var. Şimdiye kadar gördüğüm ve yaşadıklarım bunlar.Ama yine de ben seviyorum 207 mi ![]() Düzenleyen maverick - 10 Haziran 2013 Saat 13:53 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Teşekkür ederim abi.Forumumuza yararlı birşey olsun benim için yeterli.
|
|
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Yusuf kardesim olay faliyete gecsin bence cok iyi olacak. Nokta atisi misalin cok yeterli bence.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Güncel
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Olan sorunu çözümü sıralı şekilde yapmak nasıl olur peki ? Hani tamam,sorunu olanlar yazıyor ve çözümü uzun sürmüyor fakat ; olasılık olarak yapılan yorumlar nokta atışı olmuyor.Benim fikrim ise.Sorun ve Çözüm olarak bir tablo yaratmak.Üstte Sorun,hemen altında Çözüm.Tabi ki de fikirleriniz benim için önemlidir.Teşekkürler ilgilendiğiniz için
|
|
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Zaten Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular kısmında gereginden fazla sorun ve çözümü var o konularıda dahil etmek gerekir gereksiz bir ugraş olur bence kendi şahsıma katılmıyorum.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Kendi bilgisayarımda
|
|
|
|
![]() |
|
nerde ?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Abi ben şimdiden başladım konuları arşivlemeye.Başlık altında toplayıp ' Sorun ve Çözüm ' olarak arşivliyorum
|
|
|
|
![]() |
|
kronik sorunları cözümleri ile bir araya getirip sabilemek mantıklı geliyor ne yapabiliriz? Burdan adminlere sesleniyorum.
Bu konuda fikrinizi alabilirmiyiz? |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Yardım kabul edilir :)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Onları arşivleme şansımız var mı peki ?
|
|
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Güzel bir düşünce :) |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Peugeot Service Box (Sedre &Backhup) 'da onarımlarla ilgili bilgiler oluyordu sanırım, kaynak olarak değerlendirilebilir...
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |