|
katalizör iptali? |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
beddri
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2008 Konum: denetmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2008 Saat 17:46 |
usta forumda arkadaşlara sordum cok net bir cevap alamadım size danışmak istedim
pejo 206 1.6 16v ın katalizörü söktürmek istiyorum ama zararı varmı? ve arıza ışığı yanar mı yada yanmadan nasıl yapılabilir bu işlem veya yandıktan sonra söndürebilirmiyim cünkü onu orada yanar halde görmek sinirimi bozar ve başka bir arıza olduğunda sürekli yandığı için anlayamam :((
ilginize şimdiden teşşekkür ederim.
|
|
TOLGA
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bedri kardeş kafan iyice karıştı galiba senin yada unutkanlık başladı, aynı konuyu kaçıncıya açıyorsun,
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bedri katalizörün fotosunu çekme şansın varmı??
|
|
beddri
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2008 Konum: denetmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yeri tam nerde bilmiyorum ama denerim.
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 larda sorun çıkartıyormu acaba..106 da yaptırdık bi sıkıntı yoktu
|
|
aoc
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: 06 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hiç bi sorun çıkarmıyor ;)
|
|
beddri
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hiç bir sorun cıkarmıyo demişsiniz ama bide neye istinaden olduğunu yazsaydınız iyi olurdu yani sizde mi yaptırdınız yada yaptıran arkadaşınızmı var?
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Ekzosun manifolta bağlanan noktasında büyük biz kazan şeklinde. üzerinde sensör varmı.. yani elektrik konnektörü varmı üstünde ona ir bakabilirmisin?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 gti kullanıcısıyım katalizör iptali yaptırdım ve sonrasında 40000 km civarı yol yaptım şimdiye kadar bir sorunum olmadı. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sadece fazla yakıyoruz.ve mutluyum
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet :) buda bir sorun değilmi %10 yakıt tüketimi artıyor. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kendi elimizle yaptığımız bişeyden yakınmamalıyız bence :)
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iyi birşey kat iptali ve düz boru araba canlanıyor
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim yakıtım hiç artmadı kat iptali yapınca..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nasıl artırmadı yaw benimkini artırdı |
|
beddri
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gecen gün susturucum küflenmiş değiştirttim hemde kat iptalini sordum yapan ustaya sordum bunlarda katalizörün hem üstünde hemde altında sensör var yanar dedi mutlaka ama acıkcası ben cok tatmin olmadım cünkü biraz yapmak istemediği yada yapamıyacağı için gibi böyle söyledi sanırım.
|
|
beddri
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bide yazmayı unuttum arabanın performansı yükseleceğine düşüyo dedi ne yapmalı sizce?
|
|
hsnsnr
2. Vites 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
headers diye bişi var performansı arttırmak için
headers = 4 pistondan 4 çıkış sora kafana göre 2 ve 1 olabilir (arada kat yok :)
demekki kat iptali + performans demekmiş uzmanına götür kat masrafı ortadan kalksın
|
|
Eastanbul
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eastanbul
|
aracınız benzinli mi dizel mi?
|
|
beddri
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
uzmanını bulabilsem burda götürecem ama bulamıyorum antalyada bu sıkıntıyı cok yaşıyorum. araba benzinli 1.6 16v 206
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |