![]() |
|
Bursada Dolu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2013 Saat 16:56 |
Bursada çok kötü dolu yağıyor sevgili arkadaşlar arabamın kaportasının felç olduğunu dusunuyorum uzgunum çok kötü oldu bu ama yapcak bısey yok Allah afatından herkesı herşeyi korusun
![]() |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş Olsun Evet Çok Kötü Yağıyor Allahtan Garajım Var
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Leon şanslı desenıze ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Yoktur birşey bizim burada sokaktaki arabalara baktım bişey yok ama :) belki sizin oraya daha şiddetli yağmıştır bilemem :) Leon herdaim şanslı yaa :D
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç hemen gökdere kapalı pazar yerine çekildi
![]() |
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
geçmiş olsun arkadaşlar
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
Biz davranamadık valla biranda oldu herşey ![]() |
|
|
![]() |
|
mustafa_nalcacioglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa_nalcacioglu
Aman diyim benim en korktuğum şeylerden bitanesi bu dolu yağması keşke hemen arabanın üstüne battaniye yorgan vs bişeyler serseydiniz..
|
|
Araba makinalarını seven bi adam işte...
|
|
![]() |
|
Valla hocam ımkan yoktu o anda alıp otoparka götürmeyi düşündüm ama yakınlarda kapalı otopark yoktu bısey yapamadım malesef . |
|
|
![]() |
|
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
uyarıyı aldım direk ağaç altına çektim aracı ama pek faydası olmaz gibi. dalları budanmış :( :(
|
|
![]() |
|
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
herkeze çok geçmiş olsun aynı şey salı günü bizim burdada yaşandı 206 eşimde idi işten aradı birşey olurmu diye ama çok şükür birşey olmadı.
|
|
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Geçmiş olsun, inşallah hasarsız atlatırsınız.
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
eyvah eyvah..nereye yağmış dostum nilüferde hiç bir şey olmadı araç yıldırımda
![]() |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
adaş şu an iyide 1 - 2 saat önce fena yağdı bizim burda arabalara bişey olmadı yani sokakta sizin orayada aynı yağdıysa bişey olmamıştır :D
|
|
![]() |
|
baktım araca ben arkaşlar sorun yok yanlız bi yer göçmuş tavanda orta kısıma doğru küçük parlıyo onun dısında bısey yok çok şükür tabı guneşli bir havada bakıcaz ıyıce ozaman daha net gözüküyor ucuz atlattım sızınkılerdede bısey yoktur umarım
![]() |
|
|
![]() |
|
Aynen hocam öyle olmuş buna şükür sıkıntı olmadı Allahtan . Evet tabi Bursalıyım Bende , yanlız istanbulda okuyorum o şekilde . |
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
vala bide benim tavan cam Rabbim korusun kırılır filan uykularım kaçar
![]() |
|
![]() |
|
Çok teşekkürler davetiniz için katılmak ısterım tabıkıde takip edicem gelişmeleri :) |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |