![]() |
|
306 rolanti geç düşmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
maykil20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2013 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2013 Saat 21:59 |
|||
herkese merhabalar aranıza yeni katıldım
306 griffe 99 model yeni araç aldım. ama bir sorunum var. araç rolantide duruyor sabit klima vs açsamda değişmiyor. ama gaz verince motor devri 4000 den 2000 devre kadar düşüyor 2000 de 7 sn kadar bekliyor sonra normal rolanti devrine düşüyor. bu yolda giderkende aynı yapıyor . benzinde çalışırken de aynı . tüpçüye gittim bana rolanti motorundan kaynaklandığını söyledi. aranızda bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlemi şimdiden teşekkürler. |
||||
![]() |
||||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
hemen hemen aynı sorun bende de var boğaz kelebeğini rölanti motorunu filan temizletmeye vericem yarın şansımı denicem olmazsa yeni parça almak gerekecek galiba
|
||||
![]() |
||||
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
aynı problem bendede var her gittiğim usta normal diyor bi anlam veremedim
|
||||
QWERTY
|
||||
![]() |
||||
kırmızı306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2012 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırmızı306
|||
Kardeş aynı arabadan aynı sorun bendede vardı.
Hangi ustaya gittiysen rolanti motoru dediler. bi sürü ıvır zıvır temizlediler hiç birşey değişmedi. Bu namussuz arabanın rolanti motoru 650 milyon. Ama bilgisayara bağlattığımda hararet müşürü arızası yüzünden olduğunu söylediler müşürü değiştirince düzeldi.50 tl orjinali :) 30 lira bilgisayara bağlat ustalara kulak asma.
Düzenleyen kırmızı306 - 06 Haziran 2013 Saat 15:02 |
||||
![]() |
||||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|||
vala hararet müşürü ile iş düzeldiyse çok iyi
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|||
hararet müşürünü peugeotmarket'ten alsak kendimiz takabilir miyiz acaba? ![]() |
||||
![]() |
||||
kırmızı306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2012 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırmızı306
|||
Kardeş ben aylarca uğraştım gitmediğim yer kalmadı. Sonunda bilgisayara bağlatıp çözdüm.Yoksa 650 TL boşa verecektim. Bu arabaların hararet müşürü rolanti motoruna bağlı.O arıza yapınca rolanti motoruda düzgün çalışmıyor. |
||||
![]() |
||||
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
|||
hocam peki hararet te sıkıntı oluyormuydu
|
||||
QWERTY
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|||
vala rölantide araç kendi kendine gaz vermeye başlayınca, arabanın harareti de artıyor. tespit doğru
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırmızı306
|||
Hararette sıkıntı olmuyordu bende hiç arttığını görmedim.Yeşil renkli bir müşür var o değişince düzeldi bende .Araba 2000 3000 devirde kafasına göre takılı kalıyor 1 dk sonra felan normale düşüyordu.Kırmızıda beklerken kendi kendine gaz verip 4000 devire bile çıktığı oldu. Sakın bilgisayara bağlatmadan rolanti motorunu değiştirmeyin derim. Düzenleyen kırmızı306 - 06 Haziran 2013 Saat 18:36 |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırmızı306
|||
Düzenleyen kırmızı306 - 06 Haziran 2013 Saat 18:35 |
||||
![]() |
||||
|||
dostum inan bıktırdı rolanti sıkıntısı oksijen sondası emme manifoltu kaptörü hatta motor sibopları bile değişti bana mısın demiyor hala aynı sogukken pek fazla yapmıyor ama ısındıgında cıldırıyor araba en sonunda sivri zekanın biri rolanti motoru demiş bizim kardes 170 tl ye bulmus değiştirtmiş dakika bir gol bir sorun hala aynı :=) 18 kuruş yakan araba 23 kuruş yakıyor sayesinde en son care dediğin gibi hararet müşürünü değiştireceğim senden onay bekliyorum :))) sorun yok düzeldi demi hocam aracın :) |
||||
QWERTY
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |