|
206 siemens cd çalar teyp kodu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ünalüstün
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: bandırma-Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ünalüstün
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2013 Saat 14:00 |
ÖNCELİKLE MERHABA ARKADAŞLAR. BENİM 2000 MODEL PEUGEOT 206 IM VAR. YENİ ALDIM AMA ÜSTÜNDE TEYP YOKTU İKİNCİ EL TEYP ALDIM MARKASI SİEMENS . BU SEFER TEYP KOD İSTİYOR 2. EL ALDIĞIM İÇİN ALDIĞIM KİŞİDEDE YOKMUŞ KOD ARABASINIDA SATMIŞ ŞASE NUMARASINIDA BİLMİYOR. BENİM ARABANIN ŞASE NUMARASIDA UYMUCAK SANIRIM. BULUNDUĞUM İLÇEDE SERVİS YOK EN YAKIN 200 KM UZAKLIKTA. BU SORUN BASINA GELEN VEYA ANLAYAN Bİ ARKADAŞIMIZ VARMI.
Düzenleyen ünalüstün - 02 Haziran 2013 Saat 14:01 |
|
plawert
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teyp kodunu yetkili servisten alabilirsinizde aldiginiz teybinde araca cihaza baglanip tanitilmasi gerekiyor diye biliyorum
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
ünalüstün
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: bandırma-Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ünalüstün
|
işte o iş biraz zorlucak beni. Şimdi kimbilir nezaman yolumduşer servise bayabi uzak çünkü bana. biraz araştırayımda daha olmadı hafta içi bi servisi arayayım onlar ne dicek
|
|
TRooPER
1. Vites 26 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teyibin tam marka modeline göre internette programlar mevcut güvenlik kodu üreten
|
|
ünalüstün
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ünalüstün
|
şuan işyerindeyim 2 saat sonra çıkıcam evde bi bakayım modeline simens olduğuna eminimde belki bi tipi filan vardır. sonrada programı arıcaz artık |
|
ünalüstün
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ünalüstün
|
bu sitede https://www.radio-code.co.uk/purchase.php teybin üstündeki seri noyu girdiğimde bana okudunun olduğunu ve 25 £ odeme yaparsam vericeklermis bune hocam ya. teybin markası: SIEMENS VDO
|
|
pierson
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
selam..aracımın kasetçalarını nasıl usb ye dönüştürebilirim..yeni cd çalar almak istemiyorum...ya da çakmak yerine takılan aparatlar var...nasıl oluyor onlar nereden bulabilirim...yardımcı olursanız sevinirim
|
|
TRooPER
1. Vites 26 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teybin fotosunu yolla ben bi bakayım kardes yardımcı olmaya çalışayım
|
|
ünalüstün
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ünalüstün
|
ünalüstün
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ünalüstün
|
mustafa_nalcacioglu
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mustafa_nalcacioglu
|
Selam yapıcağın şey planet 2000 olan bi servise gidip senin arabanın şase numarasını teybe tanıtmak bunun için eski aracın şase numarasına gerek yok. başka türlü olmuyo benim bildiğim.Cünkü kendi aracımada orjinal cd çalar teyp aldım 2.el tabi takınca bipbip ötmeye başladı sonra maslaktaki özel peugeot servisine gidip hallettim 5dk bi iş söfor tarafında direksiyon altında diagnostik girişinden bağlayıp yapıyolar hemen.
|
|
Araba makinalarını seven bi adam işte...
|
|
ünalüstün
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ünalüstün
|
Anladım hocam. Servise gitmeden olmucak anlaşılan. bana servisin uzaklığı 200km artık yolumuz düştüğünde yaptırıcaz. İlgi ve alaka için teşekkürler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |