![]() |
|
Yeni Stoplarım ve Siyah İncim |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
valla ben de çok beğendim ama benim artık aslanım bile yok :(
|
|||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Erhan abı pırıl pırıl sıyah aracında cok guzel gostermıs kendını... tu tu tuuuu 41 kere masallaaaaaaahhh :))
Bende ılk basta modıfıye stop gıbı dusunmustum ama bunlarda gayet guzel olmus...
|
|||
![]() |
|||
||
Teşekkürler efendim. ![]() Çok düşündüm ledli modifiyelerden mi olsun diye ama vazgeçtim ve bunlarda karar kıldım. |
|||
![]() |
|||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
||
çok yakışmış.
|
|||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|||
![]() |
|||
||
kanka çok yakışmış süper ya... valla benim kanıma giriyosun aldıracan banada
![]() |
|||
![]() |
|||
||
harika olmuş iyi günlerde kullanın
saygılar |
|||
![]() |
|||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
||
maşallah çok hoş olmuş güle güle kullan kardeş...
|
|||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|||
![]() |
|||
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
||
Pshopa gerek yok.. aslı burada. gercı metin de, g-demir de bilirlerdi ama unuttular sanrım benim arbayı.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=10155&PN=2&title=22ec327 |
|||
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|||
![]() |
|||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
||
Çok güzel olmuş. Stoplar gerçekten doğru tercih. 307'm olsa aynılarından alıp takardım :) Allah kazalardan korusun.
Maşallah Maşallah
|
|||
![]() |
|||
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
||
tsk ederim.
|
|||
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|||
![]() |
|||
||
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizlerin olsun.
|
|||
![]() |
|||
||
Kardeşim alalım sanada gerçekten çok yakışıklı oluyor araç. |
|||
![]() |
|||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Güle güle kullan Erhan abi...
yakışmış gerçekten :) biraz zahmetli oldu ama değmiş :))
|
|||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
phorostop tecrüme yok bende beyaz bir 307 üzerinde buldum (: mobtajlama ile uğraşacağıma gerçekten montajlanmışına bakabilirsin (:
![]() aracı sattıkdan sonra stopları ayrı satıyordu başka bir arkadaş 10 tl fazla verdi diye ona sattı (:
Düzenleyen metin - 15 Temmuz 2011 Saat 17:30 |
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
abi sendekide bundandı dimi ya nasıl aklımdan çıkmış anlatamam. kırmızıda nasıl durur diye merak ederken artık etmiyecem (:
benim niyetim erhan abinin aldığı makyajlı kasa stopu almak ama aracımı siyah ve kırmızı kombinasyonu yapacağım için stopların siyah olması gerekli bi ayar çekecez bakalım.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
||
istediğin su olsun :D alplerden ırmaklara karısan o kaynak sularından getiririz iste yeterki :D
|
|||
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|||
![]() |
|||
||
Vayyyyyy bu söze şapka çıkartılır.... |
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Konu eski ama kırmızı stoplar araca çok gıtmış acayip asi duruyor ve bir okadarda karızma dığer renklere gidermi bilmem ama gayet güzel kırmızıdan duşunuyorsanız on numara ledli stopta fena sayılmaz olabilir ...
Düzenleyen samet206 - 02 Haziran 2013 Saat 01:32 |
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
||
Çok yakışmış.
|
|||
''Bay Z''
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Bence çok iyi düşünmüşsünüz şimdiden kolay gelsin iyi duracağına eminim bahsedilen stopların. |
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |