![]() |
|
araca yükleme nerde yapılıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2013 Saat 15:47 |
|
arkadaslar aracıma chip yükletmeyi düşünüyorum daha seri daha hızlı ve öfkeli olsun diye.bunu nasıl yaptırıcam.ne kadara patlar bana bu.araca zararı veya artısı varmı.yakıt ne kadar artar.bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim
tekirdagda bunu yapan yerler varmı çorlu da olabilir.
|
||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||
![]() |
||
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
http://www.chiptuning06.com/
bu siteyi inceleyebilrsin örnek vericek olursak accent era 1.5 dizel 110bg 235nm torku olan araba chiple birlikte 139 bg 300nm torka çıkıyor yakıtı %10 civarında düşüyor http://www.youtube.com/watch?v=G_T62uvqyMQ bide başelchip var tabi bizim araçlarda ne olur bilemem |
||
![]() |
||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
yakıt düşüyormu?artması gerekmiyormu yakıtın.
|
||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
Magicperformance ist maslakta orda yaptrdım ben memnunum
https://m.facebook.com/#!/MagicPerformance?__user=582893809 Düzenleyen tigerland - 01 Haziran 2013 Saat 17:02 |
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hızlı öfkeli 6 yı mı izledin yoksa?
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
boşver chipi lpg taktır tüplü ve öfkeli ol
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
lpg var zaten tüplüyüz.gaza geliyoruz :)))
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
yok daha komple izleyemedim filmi fragmanları izlemem yetti bana komple izlesem nos falan koyarım :DDDDDDDD
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
performans nasıl arttımı.sürati çekişi faalan iyimi.yakıtı nasıl etkiliyo
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
pek faydası olmaz diyosun yani.
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
benim arac 2000 motor gti bunda ne kadar faydası olur acaba
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
valla aracım lpg li ama hiç güç kaybı yok.benzinde nasıl asılıyosa nasıl gidiyosa lpg de de aynı.hiç bir fark yok.acaba benimkinde lpi mi var :))
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
olabilir :))) 4500 daha eklerim aracın modelini yükseltirim 2005 206 gti alırım beee one öle :))
|
||
|
||
![]() |
||
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
|
lpi denilen olay bence aracın orjinal benzinlideki performansını aşacağını sanmıyorum. lpg olayına gelincede lpg büyük motorlarda söylendiği gibi %25lere kadar performans düşürdüğü yok bizzat denenmiştir. ama araç 1.4- 1.6 gibiyse çekiş düşüklüğü olabiliyor senin gti için yapacağın tek şey spor hava filtresi egzosa değişiklik spoyler ince lastikler. spor yaylardır oda sana orjinalinden 12 hp falan arttırır bunuda makinada ölçerek değil yolda anlarsın sürtünme az olacaktır. öyle ahım şahimda birşey bekleme saten araç spor araç olarak üretilmiş ne yapabilirsinki nos mu takacaksın.
turbo dizel araca gelince yapacak çok şey var araç resmen korkularını içine bastirmiş kız cocuğu gibi açılınca ne yapacağı belli olmuyor chip 20 ila 25hp arttırıyor egr iptali ilede motoru rahatlattığın zaman işte maximum 30hp artıyor araç saten 70-75 bg olduğunu düşününce hemen hemen %35/40 artş olmuş oluyor buda seni tatmin ediyor tabi... çünki alışmışsın hantal arbaya ama 2-3 ay sonra daha fazlasını istiyorsun insanoğlu hep fazlasını ister tek güzelliği senle eş değer araç ışıklara gelince onu arkanda bırakman içindeki adamda düşünüyordur isster istemez aynı araç fark ne :) he dersen ben uçacam kaçacam :) megane rs trophy tavsiye ederim sınıfının gözdesi. Renault Megane Coupe III version 2012 RS Trophy 2.0 16V Turbo (2012) (benzin) - Maksimum torkcoupé (kupe), 2 kapı, 4 koltuk, ölçüleri: 4299.00 mm x 1848.00 mm x 1435.00 mm, hacmi: 1998 cm3, 4 silindirli, silindir başına 4 supap, maksimum güç: 265 bg @ 5500 dev/dak, maksimum tork: 360 N/m @ 3000 dev/dak, hızlanma (0-100 km/sa): 6.00 s, maksimum hız: 255 km/sa, vites (otomatik/düz): 6 / -, yakıt tipi: benzin, yakıt tüketimi (şehir içi/şehir dışı/ortalama): 11.3 l / 6.5 l / 8.2 l, jantlar: R18, lastiker: 225/40 R18 Düzenleyen howard - 04 Haziran 2013 Saat 13:10 |
||
Fikrim hevesimi alt etsin
|
||
![]() |
||
howard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
|
valla kardeşim chipin sana bi faydası olmaz ama bana oluyor bi gün saray yolunda seni geçen 59fu*** 206hdi görürsen faydanın dizel araca olduğunu anlarsın hahahaha :) chipli ve öfkeli. şaka bi yanada dizelde etkisi elle tutulur kıvamda.
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
topram sen yeterki yolda beni gaza getir.öyle kolay kolay gecirtmeyiz kendimizi :)) baq yarın sarköye gidiyorum denk geliriz belki yollarda :)
gti için yapacağın tek şey spor hava filtresi egzosa değişiklik spoyler ince lastikler. spor yaylardır oda sana orjinalinden 12 hp falan arttırır bunuda makinada ölçerek değil yolda anlarsın sürtünme az olacaktır demişsin. topram spor hava filtresi haricinde söylediklerinin hepsi var.spor hava filtresinide koyayım tam olsun bari :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
valla topraam hava filtrenide koy tam olsn pahalı birşeydeğil saten hem tatmin edici bir sesde olr araçta yakıt biraz artar ama olsn :) zaten gazlı. yolda den gelmemiz zzor gibi ama çalışyorz sürekli :) çorluya uğrarsan misafir ederim ama :) hem bakarız ne eksik ne yapabilirz
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
|
bende chip tuning diye sitedeye mail attim tamer diye bir arkadas cvp yazmıs.artıları şu şekilde oluyor diye.
Merhabalar; bu cevabı yazdı bana ve fiyatıda 499 tl dedi.hocam saygılar hürmetler fiyat bana biraz tuzlu geldi dedim :)) |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |