Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - araca yükleme nerde yapılıyor.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

araca yükleme nerde yapılıyor.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
peugeotttt Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotttt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: araca yükleme nerde yapılıyor.
    Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2013 Saat 15:47
arkadaslar aracıma chip yükletmeyi düşünüyorum daha seri daha hızlı ve öfkeli olsun diye.bunu nasıl yaptırıcam.ne kadara patlar bana bu.araca zararı veya artısı varmı.yakıt ne kadar artar.bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim

tekirdagda bunu yapan yerler varmı çorlu da olabilir.
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
Yukarı Dön
Gökhan Çetin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Gökhan Çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2013 Saat 16:16
http://www.chiptuning06.com/
bu siteyi inceleyebilrsin örnek vericek olursak
accent era 1.5 dizel 110bg 235nm torku olan araba chiple birlikte
139 bg 300nm torka çıkıyor yakıtı %10 civarında düşüyor
http://www.youtube.com/watch?v=G_T62uvqyMQ
bide başelchip var
tabi bizim araçlarda ne olur bilemem

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotttt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2013 Saat 16:20
yakıt düşüyormu?artması gerekmiyormu yakıtın.
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
Yukarı Dön
tigerland Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2013 Saat 17:00
Magicperformance ist maslakta orda yaptrdım ben memnunum

https://m.facebook.com/#!/MagicPerformance?__user=582893809

Düzenleyen tigerland - 01 Haziran 2013 Saat 17:02
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black
Yukarı Dön
qqyyxx Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı qqyyxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2013 Saat 17:04
Orjinalini yazan: peugeotttt peugeotttt Yazdı:

arkadaslar aracıma chip yükletmeyi düşünüyorum daha seri daha hızlı ve öfkeli olsun diye.bunu nasıl yaptırıcam.ne kadara patlar bana bu.araca zararı veya artısı varmı.yakıt ne kadar artar.bilgisi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim

hızlı öfkeli 6 yı mı izledin yoksa?
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg
Yukarı Dön
rolandgarros Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rolandgarros Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2013 Saat 17:37
boşver chipi lpg taktır tüplü ve öfkeli ol LOLLOLLOL
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotttt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2013 Saat 18:07
Orjinalini yazan: rolandgarros rolandgarros Yazdı:

boşver chipi lpg taktır tüplü ve öfkeli ol LOLLOLLOL

lpg var zaten tüplüyüz.gaza geliyoruz :)))
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotttt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2013 Saat 18:08
Orjinalini yazan: qqyyxx qqyyxx Yazdı:

hızlı öfkeli 6 yı mı izledin yoksa?

yok daha komple izleyemedim filmi fragmanları izlemem yetti bana komple izlesem nos falan koyarım :DDDDDDDD
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotttt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2013 Saat 18:09
Orjinalini yazan: tigerland tigerland Yazdı:

Magicperformance ist maslakta orda yaptrdım ben memnunum

https://m.facebook.com/#!/MagicPerformance?__user=582893809

performans nasıl arttımı.sürati çekişi faalan iyimi.yakıtı nasıl etkiliyo
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotttt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2013 Saat 12:12
pek faydası olmaz diyosun yani.
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotttt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2013 Saat 01:39
benim arac 2000 motor gti bunda ne kadar faydası olur acaba
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotttt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2013 Saat 01:08
Orjinalini yazan: onurazgin onurazgin Yazdı:

eski aracım bmw 320i de 10 beygir fayda etmişti yazılımını kendim yapmıştım.. ancak senin araç lpgli lpgde zaten %22 güç kaybı yaşayacaksın bunu chiple benzinli seviyelerine çekemezsin. ancak sana önerebileceğim az tuzlu bir yöntem var onu yaparsan lpg de chipe bile gerek kalmaz.. LPİ denilen sistem var araştırırsanız gerekli bilgileri bulursunuz.. ayrıca bu sizi lpg ayarları, muayne sorunlar, performans kayıpları ve aşırı yakıt tüketiminden korur.. 

valla aracım lpg li ama hiç güç kaybı yok.benzinde nasıl asılıyosa nasıl gidiyosa lpg de de aynı.hiç bir fark yok.acaba benimkinde lpi mi var :))
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotttt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2013 Saat 01:23
olabilir :))) 4500 daha eklerim aracın modelini yükseltirim 2005 206 gti alırım beee one öle :))
Yukarı Dön
howard Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı howard Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2013 Saat 12:43
lpi denilen olay bence aracın orjinal benzinlideki performansını aşacağını sanmıyorum. lpg olayına gelincede lpg büyük motorlarda söylendiği gibi %25lere kadar performans düşürdüğü yok bizzat denenmiştir. ama araç 1.4- 1.6 gibiyse çekiş düşüklüğü olabiliyor senin gti için yapacağın tek şey spor hava filtresi egzosa değişiklik spoyler ince lastikler. spor yaylardır oda sana orjinalinden 12 hp falan arttırır bunuda makinada ölçerek değil yolda anlarsın sürtünme az olacaktır.  öyle ahım şahimda birşey bekleme saten araç spor araç olarak üretilmiş ne yapabilirsinki  nos mu takacaksın.

turbo dizel araca gelince yapacak çok şey var araç resmen korkularını içine bastirmiş kız cocuğu gibi açılınca ne yapacağı belli olmuyor  chip 20 ila 25hp arttırıyor egr iptali ilede motoru rahatlattığın zaman işte maximum 30hp artıyor araç saten 70-75 bg olduğunu düşününce hemen hemen %35/40 artş olmuş oluyor buda seni tatmin ediyor tabi... çünki alışmışsın hantal arbaya ama 2-3 ay sonra daha fazlasını istiyorsun insanoğlu hep fazlasını ister tek güzelliği senle eş değer araç ışıklara gelince onu arkanda bırakman  içindeki adamda düşünüyordur isster istemez aynı araç fark ne  :)

he dersen ben uçacam kaçacam :) megane rs trophy tavsiye ederim sınıfının gözdesi.

Renault Megane Coupe III version 2012 RS Trophy 2.0 16V Turbo (2012) (benzin) - Maksimum tork

coupé (kupe), 2 kapı, 4 koltuk, ölçüleri: 4299.00 mm x 1848.00 mm x 1435.00 mm, hacmi: 1998 cm3, 4 silindirli, silindir başına 4 supap, maksimum güç: 265 bg @ 5500 dev/dak, maksimum tork: 360 N/m @ 3000 dev/dak, hızlanma (0-100 km/sa): 6.00 s, maksimum hız: 255 km/sa, vites (otomatik/düz): 6 / -, yakıt tipi: benzin, yakıt tüketimi (şehir içi/şehir dışı/ortalama): 11.3 l / 6.5 l / 8.2 l, jantlar: R18, lastiker: 225/40 R18

Düzenleyen howard - 04 Haziran 2013 Saat 13:10
Fikrim hevesimi alt etsin
Yukarı Dön
howard Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı howard Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2013 Saat 12:48

valla kardeşim chipin sana bi faydası olmaz ama bana oluyor bi gün saray yolunda seni geçen 59fu*** 206hdi görürsen  faydanın dizel araca olduğunu anlarsın hahahaha :) chipli ve öfkeli. şaka bi yanada dizelde etkisi elle tutulur kıvamda.
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotttt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2013 Saat 19:29
topram sen yeterki yolda beni gaza getir.öyle kolay kolay gecirtmeyiz kendimizi :)) baq yarın sarköye gidiyorum denk geliriz belki yollarda :)

gti için yapacağın tek şey spor hava filtresi egzosa değişiklik spoyler ince lastikler. spor yaylardır oda sana orjinalinden 12 hp falan arttırır bunuda makinada ölçerek değil yolda anlarsın sürtünme az olacaktır demişsin.

topram spor hava filtresi haricinde söylediklerinin hepsi var.spor hava filtresinide koyayım tam olsun bari :)
Yukarı Dön
howard Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı howard Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2013 Saat 19:44
valla topraam hava filtrenide koy tam olsn pahalı birşeydeğil saten hem tatmin edici bir sesde olr araçta yakıt biraz artar ama olsn :) zaten gazlı. yolda den gelmemiz zzor gibi ama çalışyorz sürekli :) çorluya uğrarsan misafir ederim ama :) hem bakarız ne eksik ne yapabilirz
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeotttt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2013 Saat 23:59
bende chip tuning diye sitedeye mail attim tamer diye bir arkadas cvp yazmıs.artıları şu şekilde oluyor diye.

tamer- ( 3 ) 1-5 Cebinden Onaylı
04-06-2013 09:40

Merhabalar;

Aracın kendi beynine mevcut olan yazılımı yeniden düzenleyerek yapılan bir işlemdir bu ,harici bir chip veya parça takılmadan yapılmaktadır.Aracınıza uygulama yapıldıktan sonra ortalama 15 beygir ve %10 tork artışı olur.

Saygılar.

Tech Garage 

bu cevabı yazdı bana ve fiyatıda 499 tl dedi.hocam saygılar hürmetler fiyat bana biraz tuzlu geldi dedim :))

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 202 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6420 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 180 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 457 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 369 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107562 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1607 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3244 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9939 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8978 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1077 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1192 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1687 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55626 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 324 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1433 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2685 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 285 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2849 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
leow 1
alibozoglu1 1
kartal5200 1
İlyas41 1
a.selim 1
badking530 1
freestyle53 1
CBerkG 1
kaya52 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English