![]() |
|
Sola cekme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Texas16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2013 Saat 23:28 |
Merhaba arkadaslar benım sorunu şu 2-3 gun önce aracın jantlarını ve lastıklerı degiştirdim (2 el aldm)ve yayları(orjinal) 4,5cm kestirdim aracı rod balans yatırdım herhangi bişi cıkmadı lastikleri sag sol ön arkada degiştirdim ama ara hala sola cekıyorr sizce neden olabilir...
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2.el jant-lastik aldım diyorsun, yayları kestirdim diyorsun. çekmemesi mucize olurdu.
jant-lastik ön arka denediysen yaylardan olması muhtemel. 50tl verip kn 5cm yay almanı tavsiye ederim. sorunun düzelebilir
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorn kesnlikle yaylardan çıkma al en kötü dene sorun çözülecektir.
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Yaylardan yapar ikinci el almışsınız yapısında bozulma varsa çeker.Ayrıca jantlar balans tutmuyordur eskidir yada darbe vardır çeker.Lastikleride ikinci el aldıysanız yapısında (Tellerinde) bozukluk vardır çeker.Onun dışında başka bir sebebi yok rot balans yaptırmışsınız ancak jantlarda darbe olsa balansçı mutlaka söylerdi diye düşünüyorum diğer sebepler üzerinde daha fazla yoğunlaşmalısınız...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
yayları kesen usta yanlış hesaplama yapıp kestiyse ve yanlış presleme yaptıysa büyük olasılıkla ondan kaynaklanıyor olabilir ve ya son olarak rot yaptırdığınız yer yapamamış olabilir. lastiklerin basıncı farklı olabilir, lastiklerin diş derinlikleri farklı olabilir.
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
ben sana çok basit bişey önericem. aracını kriko ile kaldır. ön sağ ile ön solun yerlerini değiştir. sağı sola, solu sağa tak. sonra yürü bakalım. araç bu seferde sağa çekmeye başlarsa. %100 lastiklerdendir.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Texas16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Onu denedık denemedıgım tek sey baska yay almak kaldı..
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
yaycı hayrettin abi ![]() |
|
![]() |
|
ercümente hazer oto
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Rot ayarı yaptırdın mı rotları bozduysanız çeker aracın..
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Rotcuda yaylardan kaynaklanıyor dedi 2-3 tane rotcu gezdim genellikle yay dediler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |