![]() |
|
satılık 206 coilover |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4 deil 12 -13 cm bile basabilirsin hocam bunla :)
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
otosundur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fıyatta bırseyler olursa bende dusuneblırım
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
malesef hocam.. nerdeyse yay parasına satıyorum daha bişey yapmam
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
mad puglar için idealdir... Fiyat uygun ötesi... Hayırlı satışlar.
Arkadaşların da dediği gibi 307 için olaydı iyiydi........... :)
|
|
![]() |
|
elimizde olan bu şimdilik :) ben bi sıkıntı yaptıgını görmedim ztn.. bu işleri ii bilen bi abim onerdi bu markayı çokta memnun kaldım
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
güncel
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
otosundur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
fiyat yuksek dostum 650 ye sıfırı var
|
|
![]() |
|
bu markayı 650ye bul 1 takım daha almazsam terk ederim forumu :)
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
ihtiyacım var aslında sağ ön amortisörüm patladı ama değiştiremiyorum sıkışıkım bu aralar.bunlar ayarlanabiliyor dimi.alçaltıp yukselte biliyosun yani.bakalım biraz rahatlayana kadar satılmazsa alabilirim bunları.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
nasip kardeşim artık. alçaltıp yükseltebiliyosun evet
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |