![]() |
|
multimedia navi sistem için yardım lütfen :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deelly ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2013 Saat 03:35 |
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, ben aranıza yeni katıldım 3 ay önce 2005 model 180 beygir 307cc aldım arabamı yeni yeni bir şeyler almaya başlıyacağım ama kafam çok karıştı özelikle bu multimedia navi sistemde sizdem ricam bana uygun fiyatlı 307 için tam uyumlu bir sistem önermenizdir özelikle navigasyon sistemi önemli benim için birde ankarada yaşıyorum montajını falan nerede yaptırabilceğimi en iyi şekilde önermenizdir. Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Düzenleyen deelly - 26 Mayıs 2013 Saat 03:38 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ankaradaki Pioneer pankart ve ya tabelalı büyük firmalarda 307için sistemler mevcut. İki tip var.
Direk 7" double din formatında orta panele monte edilen teyp ve varsa altındaki cd changeri söküp taktığınız sistemler var. Bir de 307ler için özel üretilmiş ekran ve teyp ayrı sistem var. Teybi kendi teybinizin ünitesini söküüp takıyorsunuz ekranıda sizin ortadaki bilgi ekranını söküp oraya takıyorsunuz. İkiside birbirine çok yakın sistemler ve tamamen çin işi üretimler. Çİn deyip kötülemek istemiyorum çünkü benzer ürünün 10 bfarklı çeşidi oluyor 400tl den başlayıp 2000tl ye kadar aynı ürünü farklı markaların üretiminde alabiliyorusnuz. Bu tarz ürünlerde dikkat edilmesi gerekenler. ekran kalitesi-işlemci frekans ve ram belleği-anten kalitesi-aracınızla renk uyumu. |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
eski kasalar icin orta konsola montr d2 yeni kasalar icin cakma rt3 oneririm. Eski kasalarda yol bilgisayari parametrelwrini torpodoya taktigin ekrandan goremiyorsun.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
deelly ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
öncelikle uzun uzun yazıp aydınlattığın için teşekkür ederim peki 2. el navigasyonlu multimedia bir alet baksam fiyatı uygun hangi modele bakıyım hangisini önerirsin veya satılık bildiğin varmı ? bu arada aracım makyajsız kasa ama cc modeli 307 nin
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-peugeot-307-oem-dvd-121510293/detay
bu ilana bakabilirisin bana en son 600 dedi ancak abu satıcı anlkarada görmeden almak istemedim. siz bakabilirsiniz. yada orta konsala dilediğiniz bir d2 aşabilirsiniz. ilandaki ürün orjinale daha yakındır ama.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
evet arkadaşla konuştum ama benim arabam 2005 model 307cc sanırım arabamla uyumsuzluk olucak teyp kumandasıyla uyumu yokmuş onun dışında acaba başka sorunlarda çıkarmı
|
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=23216&title=tamamen-kend%DD-yaptiim-307me-uygulamalar-%DDnceley%DDneski aracıma kendi yağtığım prinha encore modeli sıfırı 350 tl kolu desteklemiyor ama onun devresini kendim yapıp çalıştırmıştım.
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |