![]() |
|
106 xr çekiş sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
parola.61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2013 Saat 23:56 |
arkadaşlar 97 model 106 xr 1,4 aracım ile bugün istanbul a gittim uzun uğraşlar sonucunda bir benzinlik bulup lpg li olan aracıma gaz doldurdum . tam bursa ya geri dönerken farkettim ki arac çekişten düştü motor sesi geliyor ancak arac hızlanmıyor 1 . vites te 2 . vites te 40 3 te ise en fazla 60 ı geçmiyor yokus cıkarkende bayılıyor bir kaç arkadaşıma sordum ve gaz dan kaynaklı olabileceğini söylediler sizinde fikirlerinizi alayım dedim ustalarla aram pek iyi değildir hep kazıklandığım için bu sefer akıl alıp öyle hareket edeyim dedim şimdiden teşekkürler
|
|
lazo
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 sene önce 2000 model klimasız Lada Vega ile yazın en sıcak günlerinde yoğun İstanbul trafiğine girmek gibi bir hata yapmıştım. O irenç gün hala aklımda Kısacası araç çok ısınınca böyle oldu soğuyunca düzeldi ama sizin devam ediyor anlaşılan. |
|
![]() |
|
parola.61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
![]() ![]() ![]() ![]() |
malefes hala devam ediyor bende ilk baslarda motor cok ısınmıstır ondan olabilir diye düşündüm aracı dinlendirip tekrar denedim ancak sorun hala devam ediyordu rampa cıkarken şahin bana selektör caktı yol istedi resmen boğuldu aracım rampada :( motorla alakalı bir sorun mu ki, acaba :(
|
|
lazo
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlla ki bir çözümü bulunur içinizi ferah tutun. Yarın bu konudaki bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar. Bu saatte zor. Benim pek bilgim yok., |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı parola.61
![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam teşekkür ettim iyi geceler
|
|
lazo
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |