|
Tekledi ve stop etti çalışmıyor !! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kayx
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2013 Saat 09:43 |
Arkadaşlar aracım 1997 peugeot boxer dün akşam eve giderken aracımdan çok değişik sesler çıktı ve sonra gaz yememeye başladı tekledi ve stop etti çalıştırayım dedim ama çalışmadı acaba sorun nerede.97 den beri araç bende ilk sahibiyim hiç böyle bi sorun olmadı.Cevaplarınızı bekliyorum.
|
|
1997 PEUGEOT BOXER 350LH 2.5TDI 299.000 KM BAKIMLI VE SON HIZI GÖREBİLİYOR
- 2011 Opel Corsa 1.3 CDTI Pepperdust Kahverengi |
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mazotta sorun olmasın veya mazot pompasında:S
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
MagicPerformance
2. Vites 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
araçta uyarı ikaz lambalarının hangisi yandı yada yandımı ( stop yada yağ lambası) yağ su kontrolü yaptınızmı ? çalıştırmaya çalıştığında hiçmi marş basmıyor ?
|
|
kayx
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaslar Allaha sukur sorunum cozuldu sabah usta ıle tam 2 saat sorunlu yerı aradık ve bulduk sorun akunun ustundekı darbe sensor dugmesıymıs darbe sensoru ıptal oldu gorunuyormus ama stop musurune gıden elektrıgıde kapamıyor dırek kesıyormus ve hemen stop ettırıyor yada marsı donduruyor ama calıstırmıyormus.yanlız anlamadıgım bu sorundan sonra aracta cekıs ınanılmaz dustu acaba bu sorun nedır yakıttan olsa her zaman aynı yerden alıyorum bılkent shell den acaba yenı problemlerın uyarıcısımı. |
|
1997 PEUGEOT BOXER 350LH 2.5TDI 299.000 KM BAKIMLI VE SON HIZI GÖREBİLİYOR
- 2011 Opel Corsa 1.3 CDTI Pepperdust Kahverengi |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |