![]() |
|
Satılık h4 8000k xenon ampül |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2013 Saat 10:37 |
Arkadaşlar benim araçtan söktüğüm xenon ampülleri alan olursa 15'er liradan satıyorum. Resim yok ama isteyen olursa bir ara çeker yüklerim. 2 adet var markasıda xroll sanırım üzerindeki etikette öyle yazıyor.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
beyto5068 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı beyto5068
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
uzun kısa aynı deilmi bu zenonda
|
|
106 quicksilver
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet aynı, içeri girip çıkıyor uzun kısa yaptığında.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
beyto5068 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı beyto5068
içeri girip çıkıyor derken ben 106 quicksilver takacam benim orginal ampül tek ampül uzun actığım zaman kısa sönüyor dediğim ole alması lazım
|
|
106 quicksilver
|
|
![]() |
|
aynen öyle tek ampül, uzun kısa değiştirdiğinde içeri girip çıkıyor biri uzun biri kısa oluyor yani. tek ampül kullanıyorsun benimkide aynı xenonları söktüm normal ampül takılı şimdi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı beyto5068
şehir dısına gönderirmisin en son ne olur
|
|
106 quicksilver
|
|
![]() |
|
şehir dışına gönderebilecek vaktim yok buralardan ihtiyacı olan olursa satarım pazarlık payı falanda koymadım, birinin işi görülür amacıyla satıyorum diye paylaştım kardeşim kusura bakma yardımcı olamayacağım o konuda.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |