![]() |
|
206 cc tavan problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2014 Saat 04:54 |
|
sorununu bizimle paylasırsan yardımcı oluruz sana, arızalı sekilde kabul ederek mi aldın arabayı? problem nedir? servise gitmediyseniz, kim dedi beyin arızalı diye size?
|
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
![]() |
||
soner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2014 Konum: sdfsa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mrb telefon numarasını verebilirsen sevinirim tşkler.
|
||
![]() |
||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
|
maslak paris oto sadık usta :) aynıdır tahminimce çok kişiyle tanıştım açılır tavan konusunda hepsi ne yaptığını kendi de bilmeden birşeyler kurcalıyordu. ama sadık usta adım adım tık tık tık işledi nokta vuruşu yaptı arızaya :) hala orda mı bilmiyorum geçen sene uğramıştım. ihtiyacı olan varsa iletişim bilgilerini verebilirim
|
||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
hocam ayrıca da maslakta ki usta tek ustadır sadece tavan işini yapıyor zaten peugeotcu dediğinde herkes gösterir ayrıca da senın ustanda o sanırım benim aracıda o yapmıştı hala görüşürüm istersen bi arayayım sorayım git halleder her türlü
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
sorun elektriksel hocam iyi bir ustaya git ona farklı olarak direk elektrık veren bır tus yapsınlar arkadan mekanizmadan daha sonra o tusa basarak tavanı hareket ettir bende de aynı sorun olmustu burda işinin ehli bir usta vardı o yaptı ama bunu cok ıyı bır ustaya yaptırman lazım bu sekılde anlat o anlar zaten
![]() |
||
![]() |
||
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
|
merhaba aracınızın arakasında sıyah bır plastık içine sarılı bir motor var onun orda iki tane röle var ve bu rölenın biri tavanı acıyor dıyerı ise kapatıyor tavanı bu işlemi yapmadan önce aracın arkasında alyan anahtarla mekanızmayı manuel hale getiriyorsun bu işlemi sonra yapıyorsunuz.röleye bastıgınızda aracın tavan motoru calısıyorsa motorda bir sıkıntı yoktur o zaman benım bıldıgım kadar 22 tane sensör var onların biri arızalanmış olabılır sensörlerin tanesi en son seviste 980 tl idi
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
işin ehli ustanızın ismini öğrenebilir miyim, ustamız aynı mı acaba ? :) |
||
![]() |
||
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
|
en sinir bozucu arızalardan. :) teşhisi çok zor. umarım çok büyük bir problemi yoktur.
|
||
2004 Model |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
arza hakkında detaylı bılgı verseydınız keşke daha çok yardımcı olucak kışı çıkardı dıye dusunuyorum...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
|
merhaba arıza nedir daha detaylı bilgi verirmisiniz ?
tuşa bastığınızda hiç mi hareket etmiyor. arkadan motor sesi mi gelmiyor. birde hangi şehirde ikamet ediyorsunuz? istanbulda önerebileceğim bu işin ehli bir usta var maslakda.
|
||
2004 Model |
||
![]() |
||
MslmKymz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: oto elektronik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
|
Arkadaslar 206cc nin tavanı bozuldu nasl yaptıra bilirim yardımcı olurmusunuZ
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |