Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hafta Sonu Hediyem ;)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hafta Sonu Hediyem ;)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hafta Sonu Hediyem ;)
    Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 15:08
Bir pazar sabahı 19.05.2013 benim için çok degerli olan bu tarihte 10:46 da yediğim trafik cezası ile ölümsüzleştirdim :)

Cezayı yedikten sonrada Polis çocuguyuz bizde memurum dediğimde neden baştan söylemiyorsun diye bir cevapda aldım dedim canınız sağolsun Big smile kaldı öle yüzüme bakarak işte memurlarımız görevlerini çok iyi yapıyorlar Wink

Düzenleyen Serkan - 20 Mayıs 2013 Saat 17:35
Yukarı Dön
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 15:16
geçmiş olsun, cezayı niye kestiler onu çözemedim :)
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 15:24
Orjinalini yazan: volkanBLY volkanBLY Yazdı:

önde plaka iptali vardı plaka yoktu bagajdaydıBig smile
Yukarı Dön
aknard Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aknard Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 15:25
ben de geçen gün böyle bi ceza yedim. Tanıdık geliyo ceza numarası da... Geçmiş olsun.
 Eksik belge mi? :)
...206 HDI FELINE...
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 15:47
Geçmiş olsun Alper. Plakadan ben de yedim aynı şekilde. Benim plaka vardı ama APP diye yedik. Saat 7.40da trafiiğin en yoğun olduğu yolda.

Kötü zamana denk gelmiş. Bu trafik memurlarının modifiye terörü ne zaman bitecek çok merak ediyorum. Tmm o da memur üstünün söylediği görevi yapıyor ama ben çok çevirmeye girdim. Ehliyeti lisede aldığım için okula araba ile gittiğim günler her defasında polis durdururdu tabi belegeler tam olunca bişi diyemezdi sonra plaka ve cam filmi işin içine girince onlara karışmaya başladılar. Pejo ile ilk çevirmemde ceza yedim yukarıda bahsettiğim gibi. Plakayı sökmedim 2-3 ay sonra bir çevirmete daha girdim ve ulusun ortasında durdurdu memur. Çok anlayışlı bir memurdu takdir ettim kendisini kesşke herkes onun gibi olsa. Belgeleri kontrol etti tmm devam et dedi. Plakan çok yakışmış ama onları bir ara sök ceza yersin dedi. Eyw dedim sonraki çevirmede polis sök yoksa bağlıycam arabayı deyince söktük.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 15:51
Orjinalini yazan: aknard aknard Yazdı:

ben de geçen gün böyle bi ceza yedim. Tanıdık geliyo ceza numarası da... Geçmiş olsun.
 Eksik belge mi? :)

yok hocam plaka yok dıye eksık dedı sonra giderildi olarak yazın dedı memura :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 15:51
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Geçmiş olsun Alper. Plakadan ben de yedim aynı şekilde. Benim plaka vardı ama APP diye yedik. Saat 7.40da trafiiğin en yoğun olduğu yolda.

Kötü zamana denk gelmiş. Bu trafik memurlarının modifiye terörü ne zaman bitecek çok merak ediyorum. Tmm o da memur üstünün söylediği görevi yapıyor ama ben çok çevirmeye girdim. Ehliyeti lisede aldığım için okula araba ile gittiğim günler her defasında polis durdururdu tabi belegeler tam olunca bişi diyemezdi sonra plaka ve cam filmi işin içine girince onlara karışmaya başladılar. Pejo ile ilk çevirmemde ceza yedim yukarıda bahsettiğim gibi. Plakayı sökmedim 2-3 ay sonra bir çevirmete daha girdim ve ulusun ortasında durdurdu memur. Çok anlayışlı bir memurdu takdir ettim kendisini kesşke herkes onun gibi olsa. Belgeleri kontrol etti tmm devam et dedi. Plakan çok yakışmış ama onları bir ara sök ceza yersin dedi. Eyw dedim sonraki çevirmede polis sök yoksa bağlıycam arabayı deyince söktük.

sıkıntı yok kardesım oderız bız yapacak bısey yok canları sagolsun bu yedıgım cezaların en en küçüğü :)
Yukarı Dön
volkanC2 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı volkanC2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 16:33
Orjinalini yazan: Alper'EN AKSU Alper'EN AKSU Yazdı:

Orjinalini yazan: volkanBLY volkanBLY Yazdı:

önde plaka iptali vardı plaka yoktu bagajdaydıBig smile

hee anladım Big smile tekrar geçmiş olsun fazla yüksek bi miktar değil neyseki Big smile
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 16:37
Egzozu takma ceza yersin dedim dinlemedin hem ceza yedin hem arabayı bağlattın, plakasız gezme ceza yersin dedim dinlemedin ceza yedin, büyük sözü dinle artık :)
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 17:27
Orjinalini yazan: onurazgin onurazgin Yazdı:

Gecmis olsun kardesim 55 tk oder kurtulursun sikma canini ancak kimlik bilgilerini iceren ceza yayinlamissin kaldir derim herkes iyi niyetli olmayabilir..

Haklısın Onur, Alper yarına kadar giremez foruma en iyisi ben düzenleyip yeniden koyayım
Yukarı Dön
SDYMZ Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SDYMZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 17:53
çok geçmiş olsun

Trafik Cezası Madde 23

plakasız araç kullanma cezası

23 Plaka takılı olmadan Plakasız araç kullanma cezası

Tescil belgesi, trafik belgesi ve tescil plakalarını araç üzerinde ve uygun durumda bulundurmadan trafiğe çıkmak,

Ceza Miktarı (Ceza Tutarı Ne kadar?)

77,00 TL ( Peşin 57,75 TL)
Ceza Puanı (Sürücüler için)

10 ceza puanı

Ceza Kime Uygulanır

• Uymayanlara

Trafikten Men

• Araçlar

Diğer Hususlar – Açıklamalar

Araca ait tescil belgesinin, trafik belgesinin ve tescil plakalarının ibraz edilememesi durumunda, eksik olan belgeler ibraz edilip plakalar araca takılıncaya kadar, araç trafikten men edilecektir.

Bu ceza için kullanılan ifadeler

• araç tescili cezaları
  • plakasız araç kullanma cezası (plakası var araç üzerinde uygun şekilde yok)
  • trafik belgesiz araç kullanma cezası (trafik belgesi var araçta değil)
  • ruhsatsız araç kullanma cezası (ruhsatı var araçta değil)
  • trafikten men
  • karayolları trafik kanunu 23.madde
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi
Yukarı Dön
qqyyxx Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı qqyyxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 19:02
Ceza makbuzunu görünce vurgulamak istedim, 13 yılda yediğim trafik cezasından daha fazla cezayı şu son 1 ay içerisinde yedim. sizinde dikkatinizi çektimi bu ceza artışları yoksa banamı denk geldi. öyleki 5 bin nufuslu otoparkı olmayan ilçede park cezası yazdılar. yoğun trafik olan bir yerde değildi.
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg
Yukarı Dön
eray307 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı eray307 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 19:56
Bende 130la radara girdim 166tl yazdılar geçen gün.Etrafımda ceza yemeyen yok,şehir içlerinde 50yi geçenlere daha acı döşüyolar kendi cezama sevinir oldum.Polis ve bu cezada yoğunlaşma işinde kimlerin parmağı varsa yazıklar olsun
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 20:00
Orjinalini yazan: Serkan Serkan Yazdı:

Egzozu takma ceza yersin dedim dinlemedin hem ceza yedin hem arabayı bağlattın, plakasız gezme ceza yersin dedim dinlemedin ceza yedin, büyük sözü dinle artık :)

Sus sus hep senın yuzunden oluyo zaten basıma ne gelıyosa senın yuzunden bı konusmasan super olacak :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 20:02

Gecmis olsun kardesim 55 tk oder kurtulursun sikma canini ancak kimlik bilgilerini iceren ceza yayinlamissin kaldir derim herkes iyi niyetli olmayabilir..

Bugun arkadas odedı sagolsun sıkıntı yok :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 20:05
Orjinalini yazan: Serkan Serkan Yazdı:

Haklısın Onur, Alper yarına kadar giremez foruma en iyisi ben düzenleyip yeniden koyayım

Tesekkur ederım serkan bey thank you
Yukarı Dön
allppeerr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı allppeerr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2013 Saat 22:17
geçmiş olsun
arabadan anlamak yazı yazmaya benzemez... KoNtRoLsÜz GüÇ GüÇ DeĞiLdİr ...aLpEr... 28 AS 206 1.4 x line 2003
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 Saat 00:40
Geçmiş olsun ama yinede mutlusunuz ya o yeter :)
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 Saat 01:34
polis cocuguna torpil mi yapacaktı yani Angry

o zaman bizde polis çocuğunun forumdaşıyız kardeşiyiz diyelim işe yarar mı LOL

geçmiş olsun, benimde plakalar çalındığında öğleden sonra çevirldim hareket halindeki trafik polisi tarafından filmlerdeki gibi "saaa çek gri linea viiiiuuuv" diye, tapu gibi tutanağı gösterince en yakın zamanda alın lütfen diye devam ettim seyrime ertesi gün aldım zaateni :)

plaka, hız, eminyet kemeri, affı yok :) flamalılar bile hızdan çeza yiyor artık :D
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2013 Saat 08:26
Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Geçmiş olsun ama yinede mutlusunuz ya o yeter :)

Her zaman mutluyuz hocam :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 208 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 156 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 766 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 6118 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 9 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 1977 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 1066 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 7298 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 1174 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 1368 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 3561 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 5776 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 503 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 1345 0 Ayan
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 5047 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40680 12 Ebulfeth
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 890 0 barisF
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 20198 8 brs3393brs
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 6320 7 Serdar102
konu icon Atatürk'ün Gölgesi Yeter - Serdar Yıldırım son mesaja git 1563 4 Serdar102
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EYLÜL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 9
brs3393brs 4
Murat0642 3
tunakrf 2
Warcry 2
407aziz 2
gulemans 1
GRKN35 1
berter 1
GökhaN 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English