![]() |
|
kumanda pili kısa devre çözümü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
thereal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2013 Saat 17:46 |
|
Merhabalar,
Aracım 2005 307 XS 3k 1.6 16v, şöyle bir sıkıntım var; kumandanın pilini değiştiriyorum 2 gün sonra bitiyor. İçini contact cleaner ile temizledim, aseton ile temizledim çare etmedi değiştiriyorum pili 2 gün sonra bitiyor, farklı marka piller ile de denedim. Anahtarcıya götürdüm o da bir elektronikçiye gösterdi boardda akım var dedi. Şimdi tamam akım var da nerede olabilir bu akım tespit etme yolu var mı yoksa mecbur yeni anahtar mı yaptırmak gerekcek? |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
akım var cevabı bence yetersiz akım olmazsa nasıl çalışacak zaten kumanda.
Konu aracınız hakkındaki tüm sorular kısmına taşınmıştır. |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
Aynı sorun bende de vardı sildim yine devam etti bir kaç kez yere düşürünce kumandayı düzeldi..
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
![]() ![]() |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
thereal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
|
Akım illaki var da işte kısa devre var anlamında akım var dediler :) Bunu yani kısa devreyi tespit etmenin bir yolu var mıdır diye sormuştum.
Ben şimdi kumandayı yerden yere vurmaz mıyım :D, bakalım bir pili daha feda edicez bunu da denemek için.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |