|
Şartları zorladık ta bukadar mı? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2013 Saat 14:17 |
|||
Arkadaşlar aşağıda paylaşacağım bilgilerin rakamsal gerçekliğinden tereddütteyim ama evet bu işi denedim. 6 dk sürdü benim canlı zamanlamama göre ama hgs 4 dk gibi bir rakam verdi :)) benim zaman sayacım yoktu fakat araç saati ile takip ettim :)
20 km lik yola 4 dk .) |
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
çok iyi tebrikler :)
|
||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Azizim GTI'ın hakkını vermişsin :)
|
||||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
GTI konuşmuş valla tebrikler
|
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Teşekkürler arkadaşlar, Vermeliyiz makinenin hakkını, daha iyilerine laik ve malesef kocaelide ki arkadaşlara ayak uyduramadığım zamanlarım çalışma saatlerim uyuşamadığı için roll gecelerine falan katılamamamdan bunu kendim denemek istedim ve Şunuda iletmek isterim, işaretlediklerimin üstündeki geçişler ile normal 90-120 arası geçişlerim, 11 dk falan gezmek için gittim zamanlar basmadan :)
ve ilk sıradaki dikkat ederseniz saat 22.33.01 de körfez giriş 22.42.30 kandıra çıkış olarak 9dk 29 sn ye vermekte 2nci sıraya dikkat ederseniz saat 22.04.50 kandıra giriş 22.16.13 körfez çıkış olarak 12 dk 3 sn ye vermekte ve bu değerlerle
Kandıra - körfez istikameti ters istikametine göre yokuş yukarı başlayıp düz bitiyor, bende birde ters istikametini deneyeceğim düz başlayıp yokuş aşağı bitirmek gibi :) ama bunu gece yapmam gerek, o taraf tan yoğun oluyor trafik. makasla ne kendimi nede başkalarını riske atmak istemem ama deneyeceğim :) bu gece 2-3 arası inşallah :) 4 dknında altına ineceğim 20 kmde :)) |
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
ortalama hızınız neydi
|
||||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
|||
gtı otoyolda gitmemiş üstünde uçmuş adeta.
|
||||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Sağol üstadım ama hesaplayamadım da hgsde terslik var gibi ben 6 dk tuttum ama tabi saniyeyi görmediğim için 5 küsürde olabilir. abi uzun yolda 106 GTI maksimum kaç km yapar ki :D
ilk yokuş bitimine kadar (5 km kadar) 160 km, sonra çıkış virajına kadar fix 210 - 200 km
Uçtuğumu hissettim bi ara :D hele birde kamyonun teki en sol şeride aniden geçinde, aklımda uçtu ama çok tehlikeli bir şekilde makasla yırttık kanatları. trafikte bi daha yapmayacağım, zaten motor lambasıda arada yanıp sönüyordu gittim bağlattım makineye bişe yok :( yakıttan yapar dedi usta öyle galiba :)
Düzenleyen Aziz - 18 Mayıs 2013 Saat 22:18 |
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
|||
yakıtta sıkıntı olunca yapıyor onu. benimde oldu tekrar benzin alınca düzeldi .son hız ne gördünüz hiç denediniz mi?
|
||||
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
160? 200 210 voov . iyimiş. ben Tr ye gelirken bassam ne kadar sürede gelirim diye düşündüm de :D 1.4 ile zor bu sürekli 200 falan. Gti farkı
|
||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
evet yolun yettiği kadarıyla 217yi gördüm de bazen 215te hatta 212de falan kesiciye giriyor biraz daa gitse giderde kesici.... sanırım 5nci viteste anormallik var da ustalara bin bakalım dediğimde, yanaşmıyorlar, çoluk çocuk var aman diyorlar, sanki bizde yok :D
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
güldürdünüz |
||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
fark var tabiki, hızlanma süreleri son hız farkı ama siz kökleyin sağlamsa motor 190 görüyor 1.4 ler yol durumuna göre :) tabi bizde 1 dk sürmezken sizde 3 dkyı falan geçer 190 o kadar :D
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
160 170 e razıyım |
||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
hımm tamam abi 106 106 ömrümü yedin :D evden vaz geçip kıyıcam paraya alıcam bitane 106 gti görücem şu makineyi, allahtan izmittede karşıma çıkmadı daha :D :P dur la bi inde bakim nası gidiyomuş diyecem yani sadece, kapışmıcam
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Markete sigara almaya gidiyoruz yahu o hızla :p :p :p
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Abi dizeline kurban, senin ki ayrı sıfatı bile 3 boy fark atıyor maşallah :)
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
100 ü geçemiyordum. Lastikler yüzünden. Şimdi yeniledik lastikleri. Bu sefer gelişte denicez bakalım bayır aşağı 200 görürüz belki |
||||
elsoberano
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
|||
aziz hocam harbi uçmuşsun 212-215-217 daha ne olsun
|
||||
|
||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Ah abi, Düşünmem mi sık yaptığım şeyler değil bunlar, ama makineye binip düzlüğü görünce, hayat duruyor GTI zamanı geldi diyor GİT diyoor giiiiittitititi :D :) ayrıca hem dizginleyip hem gaz vermene de bayılıyorum üstadım, çoluk çocugu düşün, kesiciyi iptal et dahada gider :D hay çok yaşa üstadım :)
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |