|
Şartları zorladık ta bukadar mı? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||||||
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2014 Saat 13:30 |
|||||
106 DEDİN Mİ BENDE AKAN SULAR DURUR BENDE SON KADRANI ÇOK DENEDİM VE GAYET BAŞARILI ŞEKİLDE SONA DAYIYOR AMA ARKADAŞLARIN DA DEDİĞİ GİBİ GİTTİĞİ GİBİ DURMUYOR O KORKUTUCU DURUM .. ARTIK ESKİSİ GİBİ BASAMIYORUM YAKIT OLARAK BENİ BİTİRİYOR.. MOTORDA OYNAMALAR YAPTIKTAN SONRA MALESEF BENZİNİ İÇİYOR DESEM YERİDİR.. * 1.9 GTI ENJEKTÖRÜ * UZATMALI AKORDION BORULU ( DIŞARI ÇIKARIYORUM ) YED HAVA FİLTRESİ * 8200 CHİP * 51 LİK DÜZ BORU KATALİZÖR İPTALİ VE WAREX EGZOZ SONUÇ 50 TL BENZİNLE 20 KM BİLE YAPAMIYORUM 1 TL FAZLA YAKIYOR AMA KİMSE KAFA TUTAMIYOR O AYRI.. BENİM MANTIĞIM BENZİNİM VARSA GEZERİM YOKSA OTOPARKTA YATAR AMA CADDEYE ÇIKTIM MIDA ASFALTI ARKAMA TOPLARIM... |
||||||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||||||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
ahey ahey ahey, Kontes'i saygıyla anmak :)
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
100 km hızda sıkar tabi uzun yolda :)
üstadım izledim ben bunu face sayfasında :) kocaelide sadece 106 qs var gti yok görmedim daha yani varsada. 307 km hıza nıç porş abiler lambo amcalar gider :)
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||||
adına göre gitse benim ki ne şahane olurdu 307 o hızdan sonra durması gibi bi beklentim yok .gtı a maşallah diyelim .yanlız salih beyin anlatmasıyla bende 106 gtı ları epey merak ediyorum .
|
||||||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
haklısınız. ama 100 altı hızlarda saatlerce seyahat etmek beni sıkıyor en azında şöyle 120 150 arası olsun da rahat edeyim diyorum. vakit kaybetmem. :D 200 hayal |
||||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
bendeki ne ki, kesici varda zar zor giriyorum kesiciye 205e kadar iyi gidiyor :) adı olsun 206 km hıza kadar iyi gidiyor :) |
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
:) :) deneriz inşallah bi gün üstadım 2 miz kapışırız 106 larlar :)
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
ama hocam, ben gaz vermiş olmıyım, allaha emanet gelin, bizdeki deli cesareti onuda araba veriyor bize, 180den sonra yol tutuşu diye bişey kalmıyor tamamen taktiri ilahi varıyoruz gideceğimiz yere. bence yani.
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
Ah abi, Düşünmem mi sık yaptığım şeyler değil bunlar, ama makineye binip düzlüğü görünce, hayat duruyor GTI zamanı geldi diyor GİT diyoor giiiiittitititi :D :) ayrıca hem dizginleyip hem gaz vermene de bayılıyorum üstadım, çoluk çocugu düşün, kesiciyi iptal et dahada gider :D hay çok yaşa üstadım :)
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
|||||
aziz hocam harbi uçmuşsun 212-215-217 daha ne olsun
|
||||||
|
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
100 ü geçemiyordum. Lastikler yüzünden. Şimdi yeniledik lastikleri. Bu sefer gelişte denicez bakalım bayır aşağı 200 görürüz belki |
||||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
Abi dizeline kurban, senin ki ayrı sıfatı bile 3 boy fark atıyor maşallah :)
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
Markete sigara almaya gidiyoruz yahu o hızla :p :p :p
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
hımm tamam abi 106 106 ömrümü yedin :D evden vaz geçip kıyıcam paraya alıcam bitane 106 gti görücem şu makineyi, allahtan izmittede karşıma çıkmadı daha :D :P dur la bi inde bakim nası gidiyomuş diyecem yani sadece, kapışmıcam
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
160 170 e razıyım |
||||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
fark var tabiki, hızlanma süreleri son hız farkı ama siz kökleyin sağlamsa motor 190 görüyor 1.4 ler yol durumuna göre :) tabi bizde 1 dk sürmezken sizde 3 dkyı falan geçer 190 o kadar :D
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
güldürdünüz |
||||||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
evet yolun yettiği kadarıyla 217yi gördüm de bazen 215te hatta 212de falan kesiciye giriyor biraz daa gitse giderde kesici.... sanırım 5nci viteste anormallik var da ustalara bin bakalım dediğimde, yanaşmıyorlar, çoluk çocuk var aman diyorlar, sanki bizde yok :D
|
||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||||
160? 200 210 voov . iyimiş. ben Tr ye gelirken bassam ne kadar sürede gelirim diye düşündüm de :D 1.4 ile zor bu sürekli 200 falan. Gti farkı
|
||||||
elsoberano
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
|||||
yakıtta sıkıntı olunca yapıyor onu. benimde oldu tekrar benzin alınca düzeldi .son hız ne gördünüz hiç denediniz mi?
|
||||||
|
||||||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |