![]() |
|
Ayrılık Rüzgarı..... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2013 Saat 00:41 |
|
Düzenleyen ibrahim.kut - 10 Mayıs 2014 Saat 02:20 |
||
![]() |
||
allppeerr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı allppeerr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Angaralısında gardaş fiyat böyle biçilmez arabaya kaç bin km de kaza boya varmı bana 3. resimden boya var gibi geldi
|
||
arabadan anlamak yazı yazmaya benzemez... KoNtRoLsÜz GüÇ GüÇ DeĞiLdİr ...aLpEr... 28 AS 206 1.4 x line 2003
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
km bilmeden, kaza kaydı değişen varmı bilmeden? motor ve iç kozmetik ne alemde bilmeden. alıcı olsam fiyatıda düz hesap 13-14 bin civarı olsa pazarlık için ilgilenirdim mesela.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
km 150 bının altında ise bır kaç parça boya olabılır onun dışında kaza değişen yok ise 14-15 Bin civarı gider yanı aracınıza yınede en iyi fiyatı sız bıçersınız eksiğini giderini siz bilirsiniz ...
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
kendi şahsım için söyliyeyim benzinli 2002 model tek çizigidahil olmayacak seviyede temizlige sahipte olsa benzinli 206 ya 15000 TL den tek kuruş fazla vermem. Tabi bu kendi şahsım koyacagınız fiyatı bu mantıkla siz kafanızda oluşturun şimdi :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
NightKiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
|
13 - 15 Arası eder.Kuzuda 250 eder :)
|
||
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
o zaman ortasını bulalım 14.250 kuzu dahil ![]() |
||
![]() |
||
otosundur ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
|
Seata verilirmi peki 20000 |
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
mesela seatin neyine model motor yil ve opsiyon olarak? |
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
herkes aracının değerini kendi belirler, yani en mantıklısı bu olsa gerek.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Çok para vermedimki ben seat iyi pug kötü diye demedim kendi aracimida 10.000 TL ye aldim kendi fikrimi söyledim satip yine pug alicam ama kendi fikrime gore benzinli araca dusuk modelse 15 den fazla para vermem aracinla ilgili bir yorum Yapmadim kizma arkadasim :) |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |