|
acemi isi direksiyon kaplama ;) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
mahmutbasaran
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2013 Saat 21:34 |
Aslinda hic elimden gelmez boyle isler ama forumdaki
arkadaslar sagolsun kanima giriyorlar.....[IMG][/IMG][IMG][/IMG] |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeş neler kullandın. Yaparken neye dikkat etmek gerek. Anlatırmısın biraz bende yapmak istiyorum
|
|
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güzel olmuş eline sağlık. Bu kılıflar ancak bu kadar oluyor ya acemi işi sayılmaz. Bende yaptım aynen böyle duruyor. Tam gerdiremiyorsun, yırtılıyor çünkü. Ama ebnce en güzel klılıf bu. Çoğunu kullandım.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İşçilik güzel ama kılıf biraz kaba durmuş, eline sağlık
|
|
mahmutbasaran
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
Sayin hll 206 arkadasim urunu gittigidiyordan aldim zaten ignesinden ipligine kadar kutu icerisinde gonderiyorlar 20 ile 25 tl arasinda degisiyor birde urunu aldigim kisi sitede videosunu yayinlamisti oda yol gosterdi
|
|
mahmutbasaran
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim bende kendi capimda aslanimla ilgilenmeye calisiyorum.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler araştıracağım |
|
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İşçilik güzel ama malzeme kötü.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
mahmutbasaran
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
Arkadaslar gorusleriniz icin cok tesekkurler bidahaki sefere daha dikkatli yaparim umarim... sonucta dedigim gibi acemi isi
|
|
ahmetus
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2013 Konum: evli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaslar aranızda yeniyim internette video izleme sitelerinde var sarmalı direksiyon kılıfı dikimi yazarsanız karsınıza cıkacaktır ben yaptım resimlerini atıcam ben kendim bictim ayarladım airbagide cıkarttım komple kapladım kayseride vicdansızlar 130 tl istiyorlar kazıkcılar
|
|
pejo 206 acaba 38 i cıkarmı : )
|
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende bunun üstü düz, deliksiz olanından yaptım. Güzel ama direksiyonun göbeğe bağlanan 3 kol var, oraları kötü duruyor. yoksa gayet şık.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
eline emeğine sağlık çok güzel olmuş, güle güle kullan kardeşim :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
allppeerr
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı allppeerr
|
eline sağlık hocam bayağı el becerisi varmış
|
|
arabadan anlamak yazı yazmaya benzemez... KoNtRoLsÜz GüÇ GüÇ DeĞiLdİr ...aLpEr... 28 AS 206 1.4 x line 2003
|
|
xdesign_206
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
|
Bence çok güzel olmuş hocam eline sağlık.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
mahmutbasaran
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
|
|
mahmutbasaran
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
|
|
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
güle güle kullan güzel olmuş :)
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Elinize sağlık daha ne olsun gayet güzel olmuş döşemelerinizde harika gözüküyor dışarda yaptırsanız bu uygulamayı 150 TL den aşağıya kaplamıyorlar şişkin geçme dıreksıyon kılıflarından kat kat iyidir :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
mahmutbasaran
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
|
|
mahmutbasaran
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |