![]() |
|
206 djital klima tuslarinin isiklari |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nefretnet ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nefretnet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 Saat 16:55 |
Rolandgarrosumun kilima tuslari karanlik ve gece cok kotu tuslari goremiyorum ve gorunum olarak cok kotu acaba icindeki lambalari mi patladi yoksa sgirtadan midr??
Klima calisiyor ve ekran aydinlatmasi calisiyor sadece tuslarinin isiklari yok gbi aldigimda da boyledi sanirim yada dikkat etmedim hic sonradan fark ettik tabi :) |
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
el beceriniz varsa kumanda panelini söküp içindeki ampulleri isetdiğiniz renk (yada orjinal) led ampullerle değiştirerek eski görüntüsüne döndürebilirsiniz.
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
Nefretnet ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nefretnet
![]() ![]() ![]() ![]() |
bugün söktüm paneli sütteki vidaları fark etmedim az kalsın kırıyordum alttan zaten tırnaklıymış tuşlara ışık veren ampul ölmüş evet şimdi onu değiştirdim ve çok zor birşey değişmiş gerçekten konsol sökülmüşken fotosunu çektim paylaşırım ama gerçekten o ışıklar yanmıyorken çok kötüymüş gece mutlaka gerekli ya :) iyi oldu oh sisleri ve farlarıda beyaz ampulle değiştirdim bide parklara led taktım şimdi mis gibi oldu :) en azından daha tatlı bir duruşu var :)
|
|
peugeot 206 roland garros
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
kardeş sökülüşünü bi anlatsan ön siyah panel kısmı tırnaklardan kurtarınca çıkıyo ama ön yüzdeki sıcaklık ayarı yapan çevirmeli düğmeleri nasıl söktün
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
sonradan gördüm dijital klimaymış o zamn sorumu geri alıyorum
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nefretnet
valla dijital olduğu için o paneli soktukten sonra ekranlı kısmıda 4 adet vida sökerek ordan alabildim yanı ordan tamamen çıktı arkasında zaten 3 tane lamba var seninkindede öyle bişey olabilir paneli çıkarttıktan sonra kenarlarına bak vidalar varsa o ordan çıkartabilirsin çevirmeli düğmelerin yani olduğu yer çıkabilir ordan bir bütün olarak
|
|
peugeot 206 roland garros
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
aynı sorun bende de var yoksa senin aracımı aldım ben
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |