|
bipper tepee |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
maestro
2. Vites 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2013 Saat 20:53 |
merhaba arkadaşlar bi yakınım almayı düşünüyor. bipper tepe ler kamyonet olarak mı gözüküyor muayenesi her yıl mı? hız sınırı otomobillere mi yoksa kamyonetlere göre mi? genel olarak artıları eksileri nelerdir teşekkürler.
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Berlingo ile ayni sinifta oldugunu dusunursek, o durumda babamdan aklimda kalan bilgilere dayanarak soyluyorum, evet her sene muayenesi var ve evet hiz siniri kamyonetlere gore. Ayrica bazi il merkezlerine girememe gibi problemleri var. Dedigim gibi bilgiler aklimda kalan bilgiler.
|
|
206206
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kamyonet olarak geçer yıllık vergisi 7 yaşına kadar maximum fiyattan ödenir. 7 yaşından sonra bir alt vergi dilimine girer
her sene muayene
her sene egzos muayene
sigorta poliçesi yuksek fiyat
şehir merkezine girme sıkıntısı
birde ben bipper kullandım motoru çok kötü
kalkış çok yavaş motor hemen bayılıyor
fiat multijet fiorino da kullandım bppere göre mukemmel performans
bıde bipperın yerli üretim oldugunu duymustum fransadan gelmıyor yan i
|
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
maestro
2. Vites 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mesaj alınmıştır teşekkürler arkadaşlar.
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence hususi ruhsatlı olanı vardır ya sen bi araştır. Ama performansını bilemem. Bi de bence de fiorino daha iyi. Aynı kasa aynı tip ama fiat olunca yerli sayılıyor parça bakım vb konularda bence daha avantajlı olur. (Şahsi fikrimdir araştırma vb değil. Yanıltmamak adına. )
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |