![]() |
|
Satılık 1999 206 GTI [Aciliyet İPTAL] |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2013 Saat 22:07 |
|
Hayırlısı olsun ne diyelim vardır bundada bir hayır :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sağolun arkadaşlar, bizde hayırlısı olsun dedik, Arada ensemizi kaşıdık ama dedik :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Amin Amin, Allah herkezin gönlüne göre versin.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Hayırlısı olsun Aziz, başka bi ev bulunur Allah'ın izniyle
|
||
![]() |
||
|
Herkeze kucak dolusu teşekkür ederim. Emlakçıdan geliyorum, Kaporamın 3te 1ni kesti paramı geri verdi. Ben hiç bişey söylemedim, helal ettim hakımı da, al kardeşim hakkını yemiyelim çok uğraştın dedi :) üzülürken birazda olsa tebessüm ettirdi, yarın satılır ev dedi, hayırlısı olsun artık, bende ctesi 1 ev bakıcam boşalıyormuş, artık imkanımızın yettiği kadarıyla gelecek bir ev alırız, Allahın taktiri.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
ben konuya yazdım ama ne yapalım nasibim değilmiş :( üzgünüm :(
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
azizim allah kolaylık versin ne diyim..
ancak şöylede bir durum var almaya kalktın mı da böyle araba da denk gelmiyor..
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
Aziz bence bi Alper Aksu ya söle istersen o belki alır.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim. saatler dakikalar kaldı, Emlakçı Paramla bügün rakı balık keyfi yapar artık 5-10 arkadaşıyla, bedavadan para kazanmaktır bunun adı
![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
ErolSs ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 271 |
|
hayırlı satışlar allah yardımcın olsun araç cok güzelmiş alana hayırlı olsun simdiden
jantlarında güzelmiş :))))
|
||
![]() |
||
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
|
hayırlı satışlar inşallah satar işini görürsün,alacak kişide hayrını görür.
|
||
106 xr 99 mod.1.4 75 bg gümüş gri
|
||
![]() |
||
|
üstadım bu gün son zaten yarın öğlen hesap kapanıyor :( 14.250 de sağlam fiyat, baskı altındayım, genel müdürden (eşim) pazarlığada oturacağım bedavaya gidecek az kaldı zaten :)
Düzenleyen Aziz - 15 Mayıs 2013 Saat 18:13 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
|
Güncel.
Düzenleyen Aziz - 15 Mayıs 2013 Saat 18:13 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
Güncel.
Sağolun,
Çok şaşkınım :) bedavaya GTI veriyorum 13,500 tl demişim satılmadı, Vardır bu işte bi hayır :) Düzenleyen Aziz - 15 Mayıs 2013 Saat 18:12 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
Hayırlısı olsun.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
ilyas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2013 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 127 |
|
hayırlı satışlar fiyat çok uygun inşallah istediğin gibi olur herşey
|
||
206 X-LİNE 1.4 75 HP 2003 |
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim. Sanırım satmıcam aracı ayın 14ünde kaporam yanıyor para bulamadığım için, evinde alıcısı hazırmış :D herkez şansını kaybedecek galiba son 4bucuk gün :D ve bir indirim daha 12.500 tl hadi buyrun, ben aciliyetteyim ama şansımıda zorlamıyorum, dahada inmez fiyat aksine artar, yeterince kalbini kırdım aracımın fiyatıyla beraber hayırlısı olsun diyorum yazın aramayın 15e olurmu diye ![]() ![]() Fiyatı 13.750 tl ye indiriyorum. P.T. ye özel.
Düzenleyen Aziz - 15 Mayıs 2013 Saat 18:12 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
hayırlı satışlar
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |