|
digital music changer |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
md84
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2012 Konum: K.Maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2012 Saat 15:35 |
||
merhaba arkadaşlar
2000 model rollad garros sahibiyim orjinal teybime digital music changer takılıyor mu acaba bilgi olan varmı orjinal teyp blaupunkt 2040 teyp kablo resmi
|
|||
ahmetismet
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
kastettiğin usb çevirici ise teybinde mavi soket olduğuna göre arabanın modeline uygun vardır elbet...
|
|||
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hocam teybiniz aşağıdaki resimdekilerden biri ise 8 pin olan teybinize olur.
|
|||
md84
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2012 Konum: K.Maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bir sonuç alabildinizmi acaba
|
|||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
İlk mesaj size ait hocam, kime sordunuz anlayamadım |
|||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
8 pinlik soketin varsa , eğer teybin aşağıdaki resimlerden birine uyuyorsa olur.
http://www.xcarlink.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=98&Itemid=123 |
|||
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
||
konuyu tekrar gündeme getirdim ama bu digital music changer'i nerelerden temin edebilirim arkadaşlar? bilgisi olan var mı?
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
şuanda 2nci elde bulamadım üstadim, ebayda var çok kıymetli yanlız yapıştırmaya çalışıyor :D
ayrıca piyasadada çeyrek altından pahalı maşallah :D buna vereceğin parayla video mp3 oynatan FM transmitterli navigasyon tavsiye ederim :)
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
||
Aynen bende onları gördüm internette çok pahalı gerçekten.. bu navigasyon nasıl peki?
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
cihaz bu Ben bunu almayı planlıyorum. FM transmitter özelliğiyle, cihazdan radyo frekansıyla yayın yapabiliyorsun ;) aynı frekansla teyibinden cihaz sesini hoparlörlerden çıkartabiliyorsun :D
|
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
emre_akdag
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
||
bunda usb girişi tarzı bir şey var mı acaba? bir de Bursa'da fm den çoğu yerde parazit yapıyor. Anca otoyollarda net ses alabiliyosun. Bende basit düzen transmitter var çok verim alamıyorum. Ama Kocaeli'nde nasıldir bilmem :) çok sağol Aziz bir çok konuda yardımcı oluyorsun hakkını helal et, hayırlı cumalar..
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
USB girişten ziyade mikro SD hafıza kartı girişi var. bende Nokia c7 vardı bir zamanlar bundada FM Trans. vardı ve çok sağlamdı. yapman gereken dene istersen, şehrinin yada bölgenin trt frekansına yakın boş frekansta verim alabiliyorsun :) ben 93.8 de rahat kullanıyordum sonra doldu frekans :D hakkımız sonuna kadar helaldir üstadım, başım gözüm üstüne :)
Düzenleyen Aziz - 10 Mayıs 2013 Saat 12:02 |
|||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||
fexzi
3. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ebay kargo ile TR deki fiyatı geçiyor arkadaşıma inat etti benim hesaptan aldık maliyeti kargo dahil 139 $ oldu TR de üstü kar marjı ile satıldığı için fiyat normal,aracımda müzik sistemi orjinal ünitede ve usb çaları kullanıyorum,canavar gibi yatour yerine kesinlike "digital audio system" olanı alın içinde ses kesici modül var ( cızırtı önleyici)
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Tavsiye ederim hocam konudan hatırlarsan bende aldım yakın zamanda bak bıde bluetooth lu olanını alırsan telefonla eşleştırıp telefonun çaldığında oda çalıyor araç telefonu gibi kullanabılıyorsun çokta İlginç oluyor arıca fm transmitter de çok iyi bi özellik denedım oluyor ama bazen kanal karıştırabılıyor okadar olsun artık . Başlıktaki konuya gelınce gerçekten bu tarz ürünler çok pahalı orjınal bozmamak ıçın harika ama ucuzunu bulmak pek mumkun değil genelde heryerde aşağı yukarı aynı fiyat ıllaki alıcam fiyat sorun değil derseniz ınternette bır çok yerde mevcut ... |
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
emre_akdag
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
||
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
emre_akdag
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
||
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
emre_akdag
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
||
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Rica ederim kardeşim, bende aynı satıcıdan almıştım.
|
|||
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
git gide fiyatları düşüyor biraz daha düşsün bende istiyorum bundan
|
|||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |