![]() |
|
207 Donanım seviyeleri ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burock ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2013 Saat 12:29 |
Arkadaşlar yakın zamanda 207 makyajlı kasa almayı düşünüyorum. Dizel ancak internette donanımı ile ilgili net bir bilgi bulamadım. Makyajlı seri de hangisi full donanımdır ? Aradığım tek olmassa olmaz USB girşi onun dışında hiç bişey istemiyorum. Analog klima sis farı abs yeterlidir. Tabi makyajlı olmak şartı ile yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
istediğin şeyi yapmanın maliyeti 150 TL maksimum orjinal müzik ünitesine :) bence donanım seviyesini en azından digital klima ve cam tavan diye bir kaç kademe üstte düşünmelisin,tabi şahsi görüşüm bütçe ne der onu bilemem.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Burock ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
27/28bin aralığında bütçem var. 2010 Ve düşük km arayınca malesef digital klima ve cam tavan seçenekleri seçme lüxüm kalmıyor. :)
Yapmanın maliyeti derken oem ekipman mı ? Önemli olan direksioyn kumandası ve bilgi ekranın çalışması bunları istemeycek olsam direk anaüniteyi değiştir geçerim zaten. ;) |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
harici fakat oem kadar kaliteli yol bilg ve direksiyon kumandası aktif kullanılıyor.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |