![]() |
|
Debriyaj ayarlama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murattt ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2013 Konum: Almanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2013 Saat 12:41 |
Ustam merhaba,
Benim arabanin debriyaji cok yukarida kavriyor, bunu nasil ayarlarim? saygilar. |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araç nedır.. pejo larda genelde debrıyaj ayarı yoktur |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
murattt ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2013 Konum: Almanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Aracim 307sw 2002 1,6 109ps.
Dogrudur kardes yoktur belki. Ben de baktim ama görünürde bisey yok. o nedenle sordum, belki görünen bir yerde degildir . Tesekkürler ... |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
yok hocam 307lerde debrıyaj ayarı, balata bıtmeye doğru gıdıyodur demektır yukarda kavrıyosa..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Çok çok Yukarda kavrıyorsa baskı balata bitiyordur büyütülcek bişey yoksa zaten bındığım 206 ların çoğu yukarda kavrıyor peugeotlar genelde böyle...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
306 - 406 - 206 (bu otomatikti) - 206 gti binmiş biri olarak, hepsi yukarda kavrıyor :) sıkıntı yok diyebilirim :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |