![]() |
|
gaziantep buluşması resimleri... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2013 Saat 21:41 |
mekan da güzelmiş
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tebrikler.. Sessiz sedasız çok güzel kareler yakalanmış.. Bursa Out Gaziantep In
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yeğenim çok tatlı diyorum sadece
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
mekan ve araçlar ılgı çekıcı :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ARAL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2013 Konum: aydın nazilli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
çok güzel olmuş valla özendim şimdi...bu forumda aydından bi ben mi varım ya bizde düzenlesek böyle bişey :)
|
|
hastasıyız dede :) 206 gti
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel bir etkinlik olmuş plansız habersiz böyle toplanabilmek gerçekten büyük başarı
![]() |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
silently ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
ve ben bu organızasyonu kacırdım :(
|
|
pug106(çarpıkR) 1999 (mavi)
|
|
![]() |
|
silently ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
cimbomda kupayı alır o zamana kadar kutlama yaparık (:
|
|
pug106(çarpıkR) 1999 (mavi)
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
ooo, güzel olmuş maşallah :) forumdan bir tek sizmi vardınız?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
İsmailmiAbi? ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2013 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailmiAbi?
Merhabalar,
Sanırım birkaç günle kaçırdım... Neyse artık kısmet diyor ve bir daha ki buluşmayı Kahramanmaraş'ta yapmak istemez misiniz ? diye bi soru yöneltiyorum...
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
şahin tepesi niye çok garip bi gülümseme uyandırır anlamıom :D
güzel olmuş buluşma :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
süper olmuş araçlarda çok iyi duruyor maaşallah..
|
|
![]() |
|
İsmailmiAbi? ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2013 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailmiAbi?
Bak o da olabilir:)
|
|
O gemi mutlaka gelecek bi gün...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |