![]() |
|
Elektrikli Blow off |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2013 Saat 10:45 |
|
Arkadaşlar az önce elektronik blow off (hoparlör sesi yani) elime geçti kullanılmış, aracını satan bir arkadaşım bana vermek istemiş, aldım bende :D taksam yakışır mı ne dersiniz?
örnek ses
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bu ses benim çok hoşuma gidiyor ya birgün bende taktırıcam :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
üstad benimde hoşuma gidiyor :D Taktır diyosun yani :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
taktır taktır bende taktırdım
![]() |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Aynen takdır tabi en azından ben görürsem bir gün imrenerek bakarım sana :))
|
||
|
||
![]() |
||
|
Şu anda elektrikçide montajda :D
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hadi hayırlı olsun
|
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim
Yav süper oldu yav :D :D :D
Düzenleyen Aziz - 02 Mayıs 2013 Saat 16:25 |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
hemen videosunu bekliyoruz çuf çufun
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
bende baktım bugun seninkinden sesini bir dinleyelim bende düşünüyorum :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar video ve resim aşağıdadır, Dehşet bişey oldu :D zaten filtre huuuuuvvvpp luyordu buda canavar gibi oldu :)
![]() |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Çok iyi olmuş gayet başarılı
![]() |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
|
eyvallah :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
|
Piyasada buna benzer bırsuru urun var
bu hangı urun oluyo şimdi ? linkini paylaşacablecek varmı
|
||
![]() |
||
|
Teşekkürler çok hoşuma gitti :D her ne kadar bu sesi ilk şahinde duymuş olsamda yakıştı aslanıma :D
Görsel olarak bire bir bendekinin aynısının linki aşağıda |
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
ARAL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2013 Konum: aydın nazilli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
|
hayırlı olsun..bendede var çuff çok zevkli oluyor trafikte herkes araca bakıyor..:)
|
||
hastasıyız dede :) 206 gti
|
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim, kesiciye çok uyum sağlıyor çok eğlenceli iyiki istemem dememişim trip atıp "yok şahin lerde doğanlarda var" diye :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
|
BENİM ARAÇTA TURBO SESİ VAR BİRAZ ISLIK ÇALIYOR BLOW OF TAKTIRSAM NASIL OLUR ACEBA SESLER BİRBİRİNE KARISIR DA DAHAMI KÖTÜ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM SİZCE NASIL OLUR?
|
||
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Bizim mahallenin bakkalarına ekmek dağıtan bir transitte var bundan. Evin önündeki caddde 100mt bu mesafede 200kere tıss lıyo deli oluyor ve bu günde 4 kere oluyor. Amacını aşan bir uygulama bence turbo dizel araçlarda bile vakti geçti . Subarucular da söktürüyor artık
![]() |
||
![]() |
||
|
Ali hocam guzel demissin hos demissin. Bu merdi her araca takabilirsin sınır yok fakat yakismasi cok onemli ve hislerimce yakisti aslana yakismasaydi sokturecektim :) icime siniyor ve zaten zirt pirt cuflama niyetinde olmadigim icin düğme eklettim aktif pasif seklinde istedigim zaman. Kapata biliyorum :)). Sokenlerin bunu hesaba katmamis olma olasiligi yuksek cok sevdim ben bunu :)
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |