![]() |
|
206 Torsiyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2011 Saat 22:20 |
arkadaşlar iyi akşamlar.
2 hafta önce bende pug ailesine 206 desire alarak katıldım.
bu benim 4. arabam.hep farklı markalar kullandığım için yabancılık çekiyorum pugta.
bu forumda 206 için açılmış konuları okuyarak bilgi sahibi oluyorum.
206 nın kronik sorunu olarak TORSİYON denilmiş.
bu TORSİYON nedir?neden bozulur?neye mal olur?
beni bu konularda aydınlatırsanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arka tekerleri birbirine bağlayan zımbırtı, engebeli yollara sert girişler sonucu bozuluyor diye biliyorum
![]() |
|
![]() |
|
onur07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2013 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benım arabamda şuan torsiyon sorunu var 500 tl civarı yapılıyor...
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
sırf tornacı 350 tl alıyor diye biliyorum
|
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
arkadaşlar ben geçen hafta torsiyon sorunu sebebi ile tamirciye gittim 700 civarı fiyat söylediler ne çıkacağı belli olmaz dediler mil yamuk olursa 700 civarı sadece bilyalar ise sorun torsiyon tamir takımı ve bilyalar ile 600 650 civarı dediler ben kendi tamircime gittim mil yamuk değilmiş bilyalar bitmiş zaten sağ teker yatık duruyodu 180 tl tornacıya verdim tamir takımı dedikleri ve bilyalar işçilik 265 toplamda 445 tl harcadım harika oldu ama pejolarda sürekli açan bi sorun muş umarım bi daha tekrarlamaz demekki baya dayanıksız bi malzeme
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tornisyon sıkıntılı iş fazla hırpalamamak lazımhemen hemen ön takımlar neden bozuluyor ise onlarda o sebeplerden bozulabiliyor...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |