![]() |
|
önden gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2013 Saat 23:50 |
arkadaşlar araba ilk çalışmasında ön taraftan ciyk ciyk diye birses geliyor.3- 5 saniye sürüyor ses kayboluyor.triger olabilirmi??bana sanki rulmandan geliyor gibi geldi.bu sorunu yaşayan başka arkadaş varmı...tşkkürler...
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildiğim kadarıyla triger ses vb bısey yapmaz yani eskidiğini belli etcek bişey yapmaz koparsa kopar tam olarak anlamadım ama aklıma gelen marş ta olabilir sorun ılk çalışırken oluyosa marş dişlileri zedelenmıştır.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bana da triger değil gibi geldi ama teşhisi de koyamadım
![]() |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Krank kasnağına ve dinamoya bağlı olan kayışı olabilir. araç boşta iken ani gaz vermelerde de aynı sesi alabilirsiniz. sıcaklarla birlikte kayış milimetrik genleşme yapmış olabilir. gergi kontrol edilebilir.
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
%97 krank kasnağı ben değiştirdim 4 ay sonra yine ötmeye başladı ince ince..
|
|
![]() |
|
secur73 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2012 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
teşekkürler...
|
|
2003 peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
-ayhan- ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2010 Konum: sivas-şarkışla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
krank kasnağı olabilir, benim de ötüyordu bir ara, sonra trafikte kopuverdi ve yanisi takılınca ses kesildi,şimdi ufaktan yine gelmeye başladı ama :(
|
|
2004 peogeot 1.6 307 xt
zavoli lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |