![]() |
|
Artık yetti. Buraya kadarmış... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2013 Saat 23:20 |
Arkadaşlar çok sevdiğim 307 mi satmaya karar verdim. 1-2 haftadır motordan ses geliyordu. Cuma yetkili servise götürdüm, subaplardanmış, sübaplar değişecek, enjektör temizliği, rot balans, klima gazı derken yine 1000tl gitti. 2 senedir araç bende 2 senede 3000tl masraf yaptım. Ama bu son oldu bugun karar verdim satmaya, zaten hanımda kullansın diye otomatik araç bakıyordum. 307 mi 10 yaşını doldurmadan üzerinde yaptığım tüm uygulamalarla birlikte yarından itibaren satıyorum. 20000 civarı düşünüyorum, aslında alıcısıda hazır gibi hayırlısı...
Yeni aracım içinse maksimum 40bin limitim var. Seçeneklerim şunlar: 1.Astra hb classic III (easytronic) essentia konfort paket -2013 model(sıfır) 2.Mazda 3 1.6 impresive otomatik 2009-2011 modelleri arası 3. Golf 1.4 tsi dsg comfortline 2008-2011 sizce hangisi?
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 çok canınızı sıkmış galba bu kadar ısyan ettırmış sizi şansınızda yokmuş bıraz demekkı sorunlu araç denk gelmış tercıhlerınızın ıçınde kasa olarak en çok hoşuma gıden golf çok güzel araç.Ama mazdanında sağlamlığını herkes bılır oda var opellerı malesef beğenmıyorum ben kışısel goruşlerım hayırlısı olsun ınşallah sızı rahata çıkarıcak bır aracın sahıbı olursunuz ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Bence Mazda3. 307'ye alışan biri için astra çok boş gelebilir,golfte fena değil ama bence 307'nin çekiciliği bu üçünden mazda3'te var
|
|
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
Hayırlısı olsun. Beyaz Golf 1.4 TSI DSG her zaman favorim.
Peugeot olarak 308 1.6 HDi AUTO6R tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 araç içinde golf tercih edilebilir. Alternatif istersen benim aracımdan dizel MCP tavsiye ederim. Bende aracı yeni aldım. Çok memnun kaldım beklediğimden çok daha iyi çıktı. 308 dizel otomatik olabilir. Sıfır düşünüyorsan 308 yeni kasası çıkacak. Yeni kasa C4 olabilir.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
tabiki golf :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
valla peugeot aracınızı arasınız sonra diğerlerinin parçaları oldukca pahalı
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
ne diyelim ilk arabaydı alırken acemiliğimize denk geldi, iyi bakmadan aldık demek ki, bile bile lades dedik. Ancak her zaman sorunlu bir arac değildi, yaptım mı tam yaptı sadece... bi daha 100bini geçmiş araba almam hele dizel...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
2.El'de geçmişini bilmediğin aracı almakla zaten kumar oynuyor insan, ucuza alıp almadığını alırken değil binerken anlıyorsun, masraf çıkarmıyorsa alırken birkaç bin tl fazla vermişin önemli olmuyor, ama alırken ucuz diye tercih ettiğin araç bindikçe piyasa fiyatının üstüne mal oluyor bazen. Bu işin doğası böyle biraz.
Neyse geçmiş olsun, ben gözüm kapalı Mazda'yı seçerdim :) |
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |