![]() |
|
206+ Yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ugur46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2013 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2013 Saat 00:02 |
|
Arkadaşlar aracım yeni 2012 son çıkış araç 1200 km'de daha şehir dışına çıkmadım şehir içi biniyorum yarım depo (100 TL) Benzin ile 200 km gidiyor bana biraz fazla geliyor yakıt tüketimi hala düşmedi ne zaman düşmeye neler yapabiliriz.şehir içinde devirli de sürdüğüm oldu normal devir yapmadan da sürdüğüm oldu fakat yakıt düşmüyor. LPG Düşünmüyorum. Görüşlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben dizel 1.4 ün ilk deposu ile yaptığım km yi 44.000km ye gelmeme rağmen bir daha yapamadım. İLk depo ile 38lt yakıt ile 750km civarlarında yapmıştım. Güzergah ve kullanım şekliniz çok fark ediyor ama 100tl ile 200km de çok az.
|
||
![]() |
||
byistanbul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2013 Konum: istanbul-BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2001 OTOMATİK VAR bende. 100tl ile ben 186-200 km arası gidiyorum. o da şehir içinde. bana da çok geliyor ama. hadi dediö otomatik vites dur kalk yapıyorum. bursanın yolları malum heryer yokuş. bende bunu onlara bağlıyorum.
|
||
PEUGEOT 206 XR OTOMATİK VİTES. 2001 MODEL.
|
||
![]() |
||
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
100 tl benzin ile 200 km yol mu?abi ne kadar fazla para bunlar...hemen lpg taktırın bence...100 tl ye 550 km gidin
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Banada fazla geldı 1.4 aracım bır çıt benzınım vardı 70 TL lık attım uzun yolda yaklaşık 70 TL ye 200 km yol yaptım az bıseyde benzın var hala kar lastığı var araçta ustelık .
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
bu işte başka bişey var yakıt çok fazla bakımları düzenli yapılıyor mu
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
Hayırlı olsun. 3000 4000 km yi bir gör ondan sonra değerlendir. Yeni araç her zaman çok yakar. Rodaj süresinin bitmesini beklemelisin. Sert kullanımda 12 lt civarı yakar standart kullanımdada 8-9 lt civarında gezer. Araç normalde kullansan şu benzin fiyatlarıyla 100 tl ye 320-330 km den fazla yapmayacaktır.
|
||
![]() |
||
NightKiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Gidiş gelişlerin kısa mesafe ise normaldir.Kısa mesafede dehşet fark ediyor. Motor soğukken çok yakıyor.
Düzenleyen NightKiss - 22 Nisan 2013 Saat 11:47 |
||
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
||
![]() |
||
ugur46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2013 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
|
Aynen gidiş gelişler en fazla 30 km gidiyorum bir seferde biraz daha km yapalım bakayım 3000 4000 olsun bakcaz. İlginiz için teşekkürler :) Düzenleyen ugur46 - 22 Nisan 2013 Saat 19:41 |
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim.Bende zaten ondan düşünüyorum yeni olmasa fazla binmem lpg taktırırım ama biraz km yapınca düzeleceğine inanıyorum 100 tl ile 300 km gitse yeterli benim için ilginiz için teşekkürler ![]() Düzenleyen ugur46 - 22 Nisan 2013 Saat 19:40 |
||
![]() |
||
|
Lpg ile daha fazla yol gidebilirim ama performans düşüyor bide lpgde sorunlar çıkabiliyor araç yeni ilerleyen vakitlerde yakıt düşmezse servise götüreceğim serviste belli bir süreden sonra yakıtın normale bineceğini söylüyor bakalım olacaklara :) İlginiz için teşekkür ederim. |
||
![]() |
||
|
Araç daha 1200 km'de bakıma daha çok var bakım yapılmadı daha biraz km yapalım bakim ondan sonra gidelim servise :) teşekkürler |
||
![]() |
||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
Benim normallerim şöyle:
1 depo minimum 550 km maksimum 800km hangisi şehir içi tahmin edebilirsiniz. 1.4 fever 2007
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |