![]() |
|
Hoparlör Yardımı. . |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2013 Saat 19:54 |
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-alpine-sxe-6925s-oval-hoparlor-280-watt-119106214/detay/
Bu tarz düşünebılırsınız alpıne ıyıdır pıoner ıyıdır :) |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pioneer in 129 tl olan ovalleri beklentini karşılar, 2nci el bulursan bilmem benim araçta bunlar var ses gayet net.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Hasan Emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Hasan Emre
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Arkadaşlar,
Aracıma yeni bir teyp aldım.Birde güzel ses veren bir oval hoparlör almak istiyorum.Çok fazla para vermeden güzel ve kaliteli sese ulaşabilir miyim_? Veya üye olan arkadaşlardan ikinci el güzel bir hoparlör satmak isteyen var mıdır_? İlginize şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılarımla. . .
|
|
Peugeot 206 1.4 XR Presence
Peugeot 207 1.6 HDI Dynamıc :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |