![]() |
|
sorun nedir sizce_? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bilici04 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2013 Saat 10:25 |
Geçenler de arabanın kontağını çeviriyorum hiç elektrik gelmiyor (ne gösterge paneli nede marş motoruna elektrik gelmiyor), kaputu açtım akünün kutup başını söktüm geri taktım araba çalıştı. Dün akşam yine aynı oldu yolda kalmadan halletsek iyi olacak sizce nedendir arkadaşlar_?
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
akü kutup baslarında sorun olabılır
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kutup başları oksitlenmiş olabilir.
|
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimde böyle bir sorunum oldu ateşleme kömürleri ve otomatı bitmişti ve araç otomatik elektiriği kesiyordu kutup başlarını söküp takınca çalışıyordu tabi kömürlere tıklatarak ama benim araç 307 bilmiyorum aynımıdır
|
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
benimde başıma benzer sorun gelmişti.marş otomatiği ve dişlisi arızalı,akü zayıftı.tavsiyem iyi bi oto elektrikçiye götürüp tesisatı kontrol ettir.eğer marş otomatiği v.s ise mutlaka orjinal parça kullan.benim araçta marş otomatiği dişli değişti sorun kalmadı.tabi aküyüde değiştirdim.inşallah fazla sorunu yoktur dostum.
|
|
106 xr 99 mod.1.4 75 bg gümüş gri
|
|
![]() |
|
bilici04 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
çok sağ olun arkadaşlar inşallah fazla bir meblağ tutmaz, hafta sonu tamircinin yolu göründü :(
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Araca hic elektirik gelmiyorsa aku kutup basiyla alakalidir. Ilgili kimyasallarla iyice temizleyin.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |