![]() |
|
Pert Kayıtlı Araç |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kalagasa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: siirt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2013 Saat 17:20 |
bi konuda yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar. 2. el araç almayı düşünüyorum chevrolet kalos 2006 model 1.2 s yalnız araç açıklamalarında araç tramer de pert kaydı varmış. linki burda http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2006-model-1.2-lpgli-kalos-120728357/detay . araç sahibiyle görüştüm gerek telefonla gerek karşılıklı. adam siirtde savcı yardımcısı. Neden aracın pert kayıtlı olduğunu sorduğumda ilk sahibi antepde emniyet müdürüymüş. araçla kalrıma çıkmıç altta karter çatlatmış. sigorta şirketleri bunlara bağlı olduğu için zor bela aracı perte ayırıyıp yenisi almış. şu anki sahibide aracı alır almaz karteri yeni taktırıyor bi kaç ufak tefek bakım yapıyor. DURUM BU. ARAÇ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI ALINIRMI SİZCE ARAÇ. ALINIRSA NE KADAR VERİLİR EN FAZLA. YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araştırarak baktırarak alınır eğer mevzu doğruysa bıraz pzarlık ıyı fıyat ama öyle ılandakı fıyatta çöpe atılcak para değil ben olsam bulaşmazdım hele yüzde 90 tezgah olabılcek karter delındı perte verdık kaskodan yenı araba aldık gıbı bıseye doğru olsa bıle şahsen hayatta ınanmazdım saygılar bence değiştirin fıkrınızı başka araç bakın gerek yok .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
uzak dur abi boşver.
|
|
![]() |
|
yusufcaglarakarsu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 570 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcaglarakarsu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakıncalı
|
|
![]() |
|
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
Bulaşma....
|
|
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|
![]() |
|
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
hiç bulaşma çok araba var öyle piyasada hepsi kaskonun parasını yiyip üstüne bide arabanın parasını yiyolar çok kişi patladı böyle elinde kalır yazık parana
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam dedikleri gibiyse bile bulaşmayın bence, satarken başınıza bela olur.
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
senin içine siner alırsın ama bunun satışı da olacak. sen nasıl satacaksın? ben olsam uğraşmazdım. sana da tavsiye etmem. bir de bişey de benim aklıma takıldı yazdıklarınıza. savcı yardımcısıyım demiş araç sahibi. savcı yardımcısı nedir? adliyede katip mi sahibi?
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Cok ufak kazali araclari entrika ve dolaplarla perte ayirabiliyorlar. Iyi bir ustaya baktirip binmek icin alinabilir.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
benden tavsiye hiç bulaşma, 1-2 bin lira fazla ver temizini al derim
|
|
![]() |
|
kalagasa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: siirt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. aracı bizzat kullandım araç çekişi felan hoş hız konusundada iyi şehir içinde 130km bulduk iyide gidiyordu tek sıkıntısı pert olması. bide aracı binmek için alacam uuzn bir süre satmayı düşünmüyorum en az 2-3 yıl kullanmayı düşünüyorum sonrasında 1-2 lira aşağıya bile versem koymaz ama daha aşağıya sıkıntı olur. Peki 12-13bin lira arası araç önerisi olan varmı spor bişey olsa en azından bindiğim zaman yakışsın bana (yaşım 26) önerilerinizi bekliyorum.
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Günümüzde boya bile insanlarda takıntı yaratırken pert kaydı bana mantıklı gelmiyor...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
106 bak derim ozaman ...
![]() |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
aynen 106 bakabilirsin.. ya da 306 bak..oda yaşına uygun :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
iyi olmuş vaz geçmeniz, 206 GTI da bakabilirsin :P
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu aracın euroncap testleri de çok iyi değil diye hatırlıyorum, pek güvenli bir araç değildi.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |