|
Talihsiz bir kaza yaşadım :( |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | ||||
ekinoks44
2. Vites 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|||
Teşekkür ederim. Geçen yaz babamın arabaya da ışıklarda arkadan peugeot 306 çarpmıştı karşı tarafın trafik sigortasından karşılandı bizden para çıkmadı ama 10 gün kadar sürmüştü eksper onayı gelmesi onarımı derken o nedenle sıkıntı var zaman probleminiz yoksa sorun değil. |
||||
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
||||
faytx206
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
arkadaşım çok geçmiş olsun
bursa da tanıdık kaportacı ve boyacı var o hasarın en fazla tutacağı rakam 200 istersen yardımcı olabilirim eyvallah |
||||
hatasız kul olmaz hatamla sev beni...
|
||||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Geçmiş olsun.
|
||||
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|||
geçmiş olsun, allah beterinden saklasın..
|
||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||
baroff
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Teşekkür ederim . Exper onayı için arabanın sanayide kalması gerekiyosa kötü olur . Bu gün gidip sorucam kaportacılara alt tarafta hasar varsa zaten cebimden ödemem hiç bayağı sert vurdu araba döndü biraz .
|
||||
Memed8572
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Memed8572
|
|||
GERÇEKTEN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
İNŞALLAH HEPİMİZ KAZASIZ BELASIZ ARACIMIZI KULLANIRIZ. |
||||
Peugeot 1.6 XT 2001
|
||||
Peregrin
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Geçen sene bizim araca da park halinde iken çarpmışlardı. Karşı tarafın tamamen suçlu olduğu şekilde tutanak tutuldu. Özel serviste sigortadan yaptırıldı. Bu sene de hasarsızlık indirimi ile kaskoyu yenilettim.
Ayrıca poliçenizde varsa eksperin vereceği bilgiye göre aracın serviste geçireceği süre kadar muadil kiralık araba istenebiliyor.
|
||||
2005 206XT 1.4 Benzin Otomatik Cam Tavan Sunroof Siyah
|
||||
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|||
|
||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||
emre_akdag
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|||
|
||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||
baroff
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Merhaba kaportacıya gittim sigortaylada görüştüm benlik kötü bir durum yok. 125 lira masraf çıktı jant düzelme ile beraber karşı tarafı aradım konuştum elden ödemek istediler yarın haber bekliyom diğer türlü onların zararına olcak sigortaları artabilirmiş bayağı.
|
||||
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
bence süper olmuş, en iyi cozum yolu.. tekrar gecmıs olsun
|
||||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||||
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
geçmiş olsun
|
||||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||||
theyet
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2013 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
geçmiş olsun hocam hallolur insallah en kısa zamaanda
|
||||
baroff
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Çok teşekkür ederim arkadaşlar . Karşı tarafla anlaşcaz büyük bir ihtimal şuan onlarda sıkışık durumdaymış beklemeye aldım 1-2 gün sonuçta karşı tarafında hasarı var onlarınki her türlü cepten çıkcak üzüldüm onlarada.
|
||||
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Çok geçmiş olsun.
|
||||
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
||||
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
|||
Geçmiş olsun . Allah beterinden saklasın hepimizi.
|
||||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||||
baroff
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
ve arabanın son hali hazır elim deymişken motoru yıkatıp. cillop gibi yaptırdım yarın güzel bir temizlikten sonra fotoğraflarını çekcem aracın çok güzel yaptılar valla ara ayarlarıda yaptırdım. 100 liraya mal oldu kaporta işlerim.
|
||||
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
|||
çok geçmiş olsun öncelikle çok iyi yapmışlar bence ellerine sağlık ustaların
Düzenleyen rolandgarros - 07 Mayıs 2013 Saat 22:49 |
||||
baroff
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Teşekkür ederim hocam. Torsiyonları da orada yaptırdım o beladan da kurtuldum :) ustalar çok iyi ve ilgililerdi.
|
||||
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
|
|||
nerede yaptırdınız acaba
|
||||
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |