![]() |
|
Meraktan stepneyi çıkarttım. Yerine takamıyorum. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2013 Saat 15:42 |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hallettim. Teşekkürler.
![]() Düzenleyen hLL 206 - 14 Nisan 2013 Saat 14:32 |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
:D gidip fotoğrafını çekecektim az daha
|
|
![]() |
|
düşünmen yeter hocam sağolasın. sitesindeki kullanım klavuzundan buldum. benim takmaya çalıştığım halle hiç alakası yokmuş :D görsen kopardın valla ya çok güldüm kendime |
|
![]() |
|
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
enteresan yarın bende bi baayım daha havuzu kaldırıp bakmadım bile belkide stedme bile yoktur:P
|
|
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
merhaba...ben de stepneyi çıkaracak gerekli malzeme yok...nerden bulabilirim bu malzemeleri..ayrıca lastıik nasıl cıkıyor alltan..
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() |
|
Stepnede kriko olduğunu bilseydim gidip kriko almayacaktım ya. Ama görünce çocuk gibi sevindim gene de
![]() |
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
1. çok teşekkür ederim...
2.benim arabamda kriko yok..bu stepnenin içinde mi? 3.bijon anahtarı da yok..nerden bulabilrim? |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bijon anahtarının yeri bagajın içinde resimdeki yere bakın muhtelemen vardır. Krikoda stepnenin içinde kutusu var ordadır.
Resimde işaretli yerin altına iç taraftan bakın bijon anahtarının orda plastik yuvalarda takılı olması lazım. ![]() Bu da içerde takılı hâli ![]() |
|
![]() |
|
teşekkürlr serco bakmaya gidiyorum hemen
|
|
![]() |
|
İnşallah eski sahibi almamıştır.
|
|
![]() |
|
Ben aracımı galeriden almıştım. İlla ki almışlardır içinden falan demiştim söylenmiştim ama günahlarını almışım ya |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Ben de galeriden almıştım ya işkillendim şimdi :S
|
|
![]() |
|
arabamın arkasına baktım bijon anahtarı yok..nereden teminedebilirim bu anhtarı?bir de stepnenin içinde kriko var mı yok mu çıkarmadan anlayamaz mıyım?
|
|
![]() |
|
Lastikçiler falan satar hocam, stepneyi sökmeden anlayamazsınız kriko olup olmadığını kapalı kutu içind kriko
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |