Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >106
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 106 xr rölanti sorunu yardım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

106 xr rölanti sorunu yardım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zaferkscu Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı zaferkscu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 106 xr rölanti sorunu yardım
    Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2013 Saat 02:14
selamün aleyküm

106 xr 1998 model bir aracım var.Arabayı çalıştırıp haraket ettikten bir süre sonra ışıkta veya trafikte duraksadığım zaman arabada titreme oluyor ve bir süre sonra vites boşta dahi olsa araç istop ediyor.Bazende 3. viteste giderken yavaşlayıp ikiye atacağım vakit istop ediyor.Fakat daha çok araba trafikte veya kırmızı ışıktayken yavaş gittiğim zamanlarda istop ediyor.Ankara büyük sanayide bir ustaya gittim rölanti motorunu değiştirdi param olmadığı için yan sanayi taktırdım 1-2 hafta hiç sıkıntı olmadı sadece arada titreme oluyordu fakat istop etme olayı ortadan kalkmıştı . Dün sabahtan beri tekrar istop etmeler başladı ve çok sık sık oluyor bu . Usta yan sanayi yerine orjinal takarsak sorun gidebilir dedi fakat net bir şeyde söylemiyor . Aranızda belki başına gelmiş veya bu konuda bilgili olan kişiler vardır . Bende genç bir kardeşinizim ve bu konularda hiç bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Yukarı Dön
06fatih66 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 06fatih66 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2014 Saat 13:38
kardeşim şunu söyleyim sana bende pejo 106    aldığımda rolanti sensörü helux marka idi 180 tl verip orjinali aldım tabi ben de bir sıkıntı yoktu sadece bende orjinal parça takma hastalığı var senin aracında rolanti sensörü arızalı değil bence rolanti sensörü arızalı olduğu zaman araç yüksek devirde çalışır bak rolanti sensörü nin yanında gaz telinin bağlandı mekanizma var onun altında 6 7 anahtarının tuttuğu civata ile araca manüel biraz gaz ver sorun düzelir eğer ki bu arızalar in yanı sıra eksoz çıkışında patırdama var ise belirt ozaman farklı bir arıza var demektir   
Yukarı Dön
superyusuf Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı superyusuf Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2014 Saat 23:30
Bende de ayni model var...benim bu zamana kadar hic acilmamis rolanti musuru mu artik sensoru mu ne.cikarildi.pas kir tutmus.temizlendi.duzeldi.degismedi parca ama olaylar azaldi.tek tuk istop ediyo.takmiyorum kafaya,yoksa takacak yapacak coook sey var
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 3008 airbag veya gergili emniyet kemeri arızası.. son mesaja git 60888 32 kaya_suat
konu icon Peugeot 307 Yol Bilgisayarı Km hesaplayıcı son mesaja git 64 0 sanal357
konu icon 306 1.8 Kalorifer Sorunu son mesaja git 9 0 Hyılmaz
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 518 0 mustafa k.
konu icon Araç çalıştırılamıyor son mesaja git 203 0 Aga
konu icon Triger kayışı, zinciri ? son mesaja git 13127 1 MehMetC3
konu icon ESP/ASR ve Hiz limitleyici sorunu son mesaja git 2663 2 ulas55
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 1425 1 emrekocamaz
konu icon Peugeot 307 1.4 Benzinli / Fazla Yakıt Tüketimi??? son mesaja git 379 0 Faruk_S
konu icon RCZ ÇEKİŞTEN DÜŞME son mesaja git 50712 6 barisg
konu icon Motor değişti acil yardım son mesaja git 34809 4 barisg
konu icon rcz n18 tekleme sorunu son mesaja git 2731 1 barisg
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1533 5 muratzengin
konu icon Ankarada Önerebileceğiniz Peugeot Servisi son mesaja git 6139 12 Maduriye
konu icon Spor kış modu yanması son mesaja git 197 0 Cakirm0
konu icon P0420 arıza lambası son mesaja git 204 0 tugrullbey
konu icon YAĞ KAÇAĞI son mesaja git 282 0 JACKAL1742
konu icon Uzun far sorunu son mesaja git 406 0 Sibelicom
konu icon Motoru tamir ettirin uyarısı ve çekişten düşme son mesaja git 5879 1 msk_sansal
konu icon Yağ soğutucusu son mesaja git 521 1 MehMetC3
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 DECEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
barisg 3
MehMetC3 3
ylc78 2
kaya_suat 2
Faruk_S 1
bebetq881 1
emrekocamaz 1
bsencan 1
ulas55 1
yavuztugay 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English