![]() |
|
Motor yağı lambası yanması :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2013 Saat 18:40 |
Bu forumda bu işlerden pek anlayan yok herhalde kendi soruma kendim cevap veriyorum.Böyle bir olay basına gelmiş arkadaslar için belki faydalı olur sadece yağ kalınlasmıs oda karterde endibe çoktugu ıcın pıhtılasan yag kısa süreliğine yağ lambası yakıyor biraz gaz verince sönüyor şuan bi arıza yok yağı daha önce castrol magnetek 10/40 koymustum bu yag pek uyum saglamadı şimdi ise mobil 10/60 koydum çok farketti 106 quik sahiplerine tavsiye edilir daha ince yağ daha çok performans yarattı... |
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim araçta yapmıştım ama yağmurluydu hava ona bağladım iki gün ilk kontak bastığımda yaptı. İlk düzensiz çalıştı arıza lambası ve yağ lambası yandı sonra göstergeler devir saati falan birden gidip geri düzeldi bidaha yapmadı hiç
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Aracı eğimli bir zemide çalıştırdıysanız eğimden dolayı yağ bir yere toplanır ve yağ eksik lambasını yakabilir düz zemine geçince düzelir...
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk önce yağ filtresini orjinali ile değiştirin, aynı olayı bende yaşamıştım.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
Merhaba arkadaslar 2 gün once aracımda yag lambası yandı bi ( ilk çalıstırmada ) 20 sn yandı sonra tekrardan söndü.Bugün sabah çalıstırdıgımda yağ lambası ve el freni uyarı lambası birlikte yandı biraz gaza yuklendim 2000 devir sonra yağ lambası pır pır etti söndü el freni ışığıda söndü yani anlayacağınız motor ısındıktan sonra hemen sönüyo yağda bi azalma yok kacakta yok bazı arkadaslara sordum yağ filtresi tıkalı olabileceğini söylediler kimiside yağ müşüri arızalı olabilir dediler bilgisayara bağlatsam arıza kodu çıkarmı yardımlarınızı bekliyorum...
|
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |