![]() |
|
Arabayı aldığımdan beri yaptığım masraflar. Buyrun |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 18:03 |
Edit.
Düzenleyen hLL 206 - 11 Nisan 2013 Saat 05:56 |
|
![]() |
|
Storm359 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi para sanırım bende bulgariadan alınca yaptırcam gibi bunları :D
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Araba bedava ama parçalar o kadar ucuz değil sanırım Bulgaristanda
|
|
![]() |
|
Daha da bitmedi. Daha yapılacak bakımları var |
|
![]() |
|
Parça fiyatları üç aşağı beş yukarı Türkiye ile aynı. Araba evet bedava. Vergiler sağolsun. |
|
![]() |
|
Storm359 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
bi araba parası gider benden sölemesi :)
|
|
![]() |
|
Araba nerdeyse kardeşimin telefonuyla aynı para |
|
![]() |
|
:D :D çok oluyor öle muhabbetler yazın bu muhabbet duydum araba 500 leva inek 2000 bin leva falan ineğe çaprmış sakat kalmış inek parasını vermiş sahibine falan bi ton şeler :D
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arabamı alalı yaptığım masrafları tek tek yazıyorum benim gibi takıntılı varmış demekki geçen gün pazardan gelirken ekzoz borusunu bir çukura vurdurdum bir ses savaş uçakları geçiyor sandım
![]() |
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
aracı ordan alsak Türkiye ye getiremezmiyiz. sen parça alacağına araba alsaydın bence daha iyidi
![]() ben arabayı alalı 1sene oldu yedek parça ve işçilik 2600 tl ödedim.
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
lastıktı muayneydı yurur aksamıydı derken bende aşağı yukarı aldığımdan berı 7 aydır 3 bin masraf yaptım hususi masraflar değil söyledığım şeylere ee bırazda şans ama 2.el araba alıyosan katlanıcaksın :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |