![]() |
|
Peugeot 206 Bilgiye ihtiyacım var |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||||||||
Storm359 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 14:51 |
||||||||||
İyi forumlar herkese
1 ay sonra kısmetse 206 alıcam 2000 2001 2002 model arasında 1.4 yada 1.6 benzin ve sunroof düşünüyorumm.. 2 aydır araştırma yaptım aklıma takılanlar 1.4 veya 1.6 çok yakarmı sunroof çok kolay çıkıyormuş üstünden çalarlar diyenler var aklıma bu takıldı Parça konusunda pahalı nasıl fiyatlar Aracın yol tutuşu nasıl uzun yolda iyimi uzun yol yapıcam baya aklıma takılanlar bu kadar cevaplarını bekliyorum arkdaşlar
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||
öncelikle hayırlı uğurlu olsun şimdiden :)
birincisi 1.4 ile 1.6 arasında yakıt açısından pek fark olmadığını bilmiyorum. zaten yakıt olayı kullanıcıya bağlıdır. devirli kullanınca çok yakan araç diye bir şey yoktur. sunroof için çalmaktan ziyade camı kırıldığında ya da üzerinden uçtuğunda fiyatı çok yüksektir. eski bir peugeot hasar servis personeli olaraktan söylüyorum. yedek parça fiyatlarında uçuk rakamlar söz konusu değil. hatta forum içerisinde sponsor Peugeot Market'ten fiyatlara bakabilirsin. Orjinal parçada var yerli de var. Kesene göre :) araç şehir içi de şehirlerarası da çok güzel keyif alabileceğin bir araç. Ayrıca keyiften ziyade tutkulu bir araç..kullandıktan sonra vazgeçemiyorsun :) bu da bir 206 kullanıcısı olarak yorumum. |
|||||||||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||
206 alcaksanız eğer ne olursa olsun hor kullanılmamış, düzenli bakımları yapılmış bi araç bak derim o sorduklarının hepsi tefferruat! aracın eğer bakımlı ve hor kullanılmamışsa seni hiç bi yönden üzmeyecektir ve beklentilerini karşılayacaktır.
|
|||||||||||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Storm359 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
||||||||||
evet kullanma bağlı benzin konuda haklısınız o konuda kafamda 1.6 var ama 1.4 olucak gibi ![]() ![]()
yani mantıklı olanda bu zaten aracı bulgariadan alıcam ordaki araçlarda almanya hollonda fransa avustralya geliyor genelde iyi diyorlar kısmet işi KM 150.000 yukarı biraz tehlike
![]() |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||||||||||
Peugeot''nun en haylaz çocuğu olan 206 yı almanı bende tavsiye ederim. Parçaları pahallı diye birşey söz konusu değil, 1.4 x-line otomatiğini benzinde kullanmış biri olarak yakıt konusunda iyi derecede. Sunroof evet o bayağı bir tuzludur :) ve şuanda GTI kullanıyorum. 206 başka bir araç :)
|
|||||||||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||||||||||
2.000 Leva aldım :) İtalya' dan getirdiler. 99 Model 206 1.4i XT :) üstüne ekstra aşağıdakileri verdim. Kilometresi 200.000' di. Motoru sağlam denk geldi :) Bu arada Almanya' dan Tuv garantili olanları gözü kapalı alabilirsin. Diğer ülkelerden gelenleri iyi incele. Vinetka 67 Leva, Sigorta+Yeşil Kart 163.40 Leva, Vergi 19.15 Leva, Eko Takca 240 Leva. Sana tek bir tavsiyem var Satıcının eko takcayı ödeyip ödemediğini sor. Ödemediyse fiyattan düşsün. Çünkü satıcıların bulgaristana araba getirdiğinde onu ödemesi gerekiyomuş. Ben bilmiyordum bana kaldı onu demek.
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
Çocukluğumun hayali diyorum ben 206 GTI farklı olay allah kaze bela vermesin inş ![]() hll206 Bilgilerin çok yararlı oldu bi kaç soru daha olucak şimdi sana Haskovdan yada plovdive giderken asengrad yolunda varmış galeriler ve Almanyada Tuv noluyor sorması ayıp ben 2500 3000 Leva vermeye razıyım araca 2003 falan bulabilirmiyim orda sence 3000 levaya ?
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
l
Ben Yambol'danım burda bile rahat bulursun 3000 Leva' ya. Burda ben dizel bakıyordum ama ucuz görünce benim şimdi ki arabayı aldım. 3000 Leva' ya çok rahat bulursun. Burda çooook 206 var. Almanya' dan gelen bazı arabalar ülkeden çıkmadan önce muayene edilip getiriliyor. Tuv bu oluyor. Herşeyi sağlamdır düzgündür diye tescilliyorlar resmen. Haskovo tarafında çoooook araba satan yer var. Özellikle Dimitrovgrad tarafını öneririm resmen 1 kilometre boyunca karşılıklı yol boyunca satıcılar var. |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
teşekkürler bilgiler için aklımda bunlar başka tavsiyelerin varsa dinlemeye hazırım
![]() |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
http://www.cars.bg sitesine bir bak. Genelde fiyatları pahalı yazıyorlar ama pazarlıkla indirtebiliyorsun. Bu siteden çok araba baktım öyle böyle değil baya vakit geçirdim bu sitede ama canlı canlı gidip görünce daha iyi oluyor. İlk fırsatta git canlı canlı hepsini dene test et. Bu arada ırkçı bulgarlar bırak sunroofu arabayı çaldıktan yarım saat sonra parçalamaya başlamış oluyorlar. Bu yüzden pahalı bir araba almadım burda. Yambol'da hiç Türk yok. Daha geçen sene şirket arabamızın 4 lastiğini de yardılar. Hiç sevmiyorlar bizi. Pis Bulgarlar Bu arada benim 1.4 motor 100 kilometrede 5 litre bile yakmıyor. Ekonomik yani. 100 kilometre hızı geçmezsen tabi |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
Cars.bg mobile.bg bakıyorum son 2 aydır inciliyorum bazı iyi fiyat veriyor bazı saçma yazmış keyfe keder mi satıyor anlamış değilim.Valla yambol tarafını bilemiycem Kırcaalide cebelde türk çok sıkıntı olmaz zaten araç 6 ay Türkiyede 6 ay bulgariada garajda yatıcak.Oraların öle olmasına şaşırdım bu arada :S
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
Al sana 3000' ya 1.4 Rolland Gallos |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
Babanem Cebelli |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
Araba benim üstüme olcak TR ye getirme konusunda inan burda tonla bulgariadn gelen araba var sınırda çok farklı muhabbtler dönüyor anlamış değilm ben bu yalnız özel seri parçalar sıkıntı olur diye biliyorum netten okuduğum kadar.
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
Gümrük sitesinden alıntı yaptım sana. Şimdiden iyi düşün sonra son anda şok olma bence. Kendim denedim gördüm. Turistik kolaylıklar kapsamında girişi yapılacak taşıtlara ne kadar süre verilmektedir? |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
Olmadı babaannenin üstne yaparm vekalt verir bana falan filan 1 yıl getiririm deneyip görüp yaşıycam 1 ay sonra :)
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
Dediğim gibi kim olursa olsun arabayı getirecek kişinin 6 ay kalmış olması gerekiyor. Çünkü sınırda kişinin yurtdışında kaldığı gün sayısına göre Türkiye'de kalma izni veriliyor. Pasaporta işliyorlar tarihlerin hepsi gözüküyor bilgisayarda. |
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
Dediklerin doğru biliyorum ama burda bi adam orda yaşamıyor her yıl 6 getiriyor arabayı cok farklı muhabbetler var gerçekten sınırda dönüyor bir şeler deniycem bende bir şeler uğraşmadın olmuyor bu işler babaanne zaten orda yaşıyor o konuda sıkıntı yok.
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
||||||||||
Roland Garros'un bildiğim kadarıyla 1.4'ü yok yukarıdaki linke anlam veremedim.
Arkadaşlarımın aksine ben sana 206'yı tavsiye etmiycem bir 206 kullanıcısı olarak hocam. Sebep ise şu öncelikle uzun yol yapıcam dediğin için. 206 yol ve tekerlek sesini aşırı derecede içeri alan bir araç. Özellikle 100+ hızlarda rüzgar sesi insanı çileden çıkarıyor bu anlamda konforu hiç iyi değil. Hep iyi yanlarını diyoruz peugeotcu olarak biraz da kötüleri sayalım. Ha şu konularda katılıyorum, sürüşü çok keyiflidir, vazgeçemezsin, performansı tatminkardır. Ama mesela az önce okuldan arkadaşımın 99 astra'sı ile geldim, o bile benim araçtan daha sessiz gidiyor, daha konforlu. Aracı basınca gitmiyor bu da var tabi. Yani kısacası tercih meselesi bu, ses ve konfora takılmam diyosan(ki uzun yolda çok rahatsızlık verir bu) al derim başka herşeyi iyidir, duruşu, yol tutuşu, performansı, kullanım zevki bunlara lafım yok. Ama net söylüyorum konforsuz arabadır 206 :) |
|||||||||||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|||||||||||
![]() |
|||||||||||
||||||||||
Babanen de arabayla birlikte gelecekse 1 sene verirler. Ama babanen gelmezse sana sadece vekalet verirse sadece sen getirceksen 6 ay süre verirler. Kanunlar böyle |
|||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |