Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Peugeot 206 Bilgiye ihtiyacım var
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Peugeot 206 Bilgiye ihtiyacım var

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Storm359 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Storm359 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Peugeot 206 Bilgiye ihtiyacım var
    Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 14:51
İyi forumlar herkese 

1 ay sonra kısmetse 206 alıcam 2000 2001 2002 model arasında 1.4 yada 1.6 benzin ve sunroof düşünüyorumm..

2 aydır araştırma yaptım aklıma takılanlar 

1.4 veya 1.6 çok yakarmı 

sunroof çok kolay çıkıyormuş üstünden çalarlar diyenler var aklıma bu takıldı

Parça konusunda pahalı nasıl fiyatlar 

Aracın yol tutuşu nasıl uzun yolda iyimi uzun yol yapıcam baya 

aklıma takılanlar bu kadar cevaplarını bekliyorum arkdaşlar
Yukarı Dön
emre_akdag Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emre_akdag Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 14:57
öncelikle hayırlı uğurlu olsun şimdiden :)
birincisi 1.4 ile 1.6 arasında yakıt açısından pek fark olmadığını bilmiyorum. zaten yakıt olayı kullanıcıya bağlıdır. devirli kullanınca çok yakan araç diye bir şey yoktur. sunroof için çalmaktan ziyade camı kırıldığında ya da üzerinden uçtuğunda fiyatı çok yüksektir. eski bir peugeot hasar servis personeli olaraktan söylüyorum. yedek parça fiyatlarında uçuk rakamlar söz konusu değil. hatta forum içerisinde sponsor Peugeot Market'ten fiyatlara bakabilirsin. Orjinal parçada var yerli de var. Kesene göre :)
araç şehir içi de şehirlerarası da çok güzel keyif alabileceğin bir araç. Ayrıca keyiften ziyade tutkulu bir araç..kullandıktan sonra vazgeçemiyorsun :) bu da bir 206 kullanıcısı olarak yorumum.

ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA
Yukarı Dön
Buğra Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Buğra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 15:22
206 alcaksanız eğer ne olursa olsun hor kullanılmamış, düzenli bakımları yapılmış bi araç bak derim o sorduklarının hepsi tefferruat! aracın eğer bakımlı ve hor kullanılmamışsa seni hiç bi yönden üzmeyecektir ve beklentilerini karşılayacaktır. 
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic
Yukarı Dön
Storm359 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Storm359 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 17:00
Orjinalini yazan: toretto16 toretto16 Yazdı:

birincisi 1.4 ile 1.6 arasında yakıt açısından pek fark olmadığını bilmiyorum. zaten yakıt olayı kullanıcıya bağlıdır. devirli kullanınca çok yakan araç diye bir şey yoktur. sunroof için çalmaktan ziyade camı kırıldığında ya da üzerinden uçtuğunda fiyatı çok yüksektir. eski bir peugeot hasar servis personeli olaraktan söylüyorum. yedek parça fiyatlarında uçuk rakamlar söz konusu değil. hatta forum içerisinde sponsor Peugeot Market'ten fiyatlara bakabilirsin. Orjinal parçada var yerli de var. Kesene göre :)
araç şehir içi de şehirlerarası da çok güzel keyif alabileceğin bir araç. Ayrıca keyiften ziyade tutkulu bir araç..kullandıktan sonra vazgeçemiyorsun :) bu da bir 206 kullanıcısı olarak yorumum.

evet kullanma bağlı benzin konuda haklısınız o konuda kafamda 1.6 var ama 1.4 olucak gibi LOL sunroof olayına ben o zaman hiç girmiyim normal olsun sıkıntı olmasın.Fiyatlara baktım uygun o kadar abartılcak bir şeyi yok yorumun teşekkür ederim Smile

Orjinalini yazan: bugrature bugrature Yazdı:

206 alcaksanız eğer ne olursa olsun hor kullanılmamış, düzenli bakımları yapılmış bi araç bak derim o sorduklarının hepsi tefferruat! aracın eğer bakımlı ve hor kullanılmamışsa seni hiç bi yönden üzmeyecektir ve beklentilerini karşılayacaktır. 

yani mantıklı olanda bu zaten aracı bulgariadan alıcam ordaki araçlarda almanya hollonda fransa avustralya geliyor genelde iyi diyorlar kısmet işi KM 150.000 yukarı biraz tehlike Smile
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 17:36
Peugeot''nun en haylaz çocuğu olan 206 yı almanı bende tavsiye ederim. Parçaları pahallı diye birşey söz konusu değil, 1.4 x-line otomatiğini benzinde kullanmış biri olarak yakıt konusunda iyi derecede.  Sunroof evet o bayağı bir tuzludur :) ve şuanda GTI kullanıyorum. 206 başka bir araç :)
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 17:47

Orjinalini yazan: Storm359 Storm359 Yazdı:

Orjinalini yazan: toretto16 toretto16 Yazdı:

evet kullanma bağlı benzin konuda haklısınız o konuda kafamda 1.6 var ama 1.4 olucak gibi LOL sunroof olayına ben o zaman hiç girmiyim normal olsun sıkıntı olmasın.Fiyatlara baktım uygun o kadar abartılcak bir şeyi yok yorumun teşekkür ederim Smile

Orjinalini yazan: bugrature bugrature Yazdı:

yani mantıklı olanda bu zaten aracı bulgariadan alıcam ordaki araçlarda almanya hollonda fransa avustralya geliyor genelde iyi diyorlar kısmet işi KM 150.000 yukarı biraz tehlike Smile

2.000 Leva aldım :) İtalya' dan getirdiler. 99 Model 206 1.4i XT :) üstüne ekstra aşağıdakileri verdim. Kilometresi 200.000' di. Motoru sağlam denk geldi :) Bu arada Almanya' dan Tuv garantili olanları gözü kapalı alabilirsin. Diğer ülkelerden gelenleri iyi incele.

Vinetka 67 Leva, Sigorta+Yeşil Kart 163.40 Leva, Vergi 19.15 Leva, Eko Takca 240 Leva. Sana tek bir tavsiyem var Satıcının eko takcayı ödeyip ödemediğini sor. Ödemediyse fiyattan düşsün. Çünkü satıcıların bulgaristana araba getirdiğinde onu ödemesi gerekiyomuş. Ben bilmiyordum bana kaldı onu demek. 

Yukarı Dön
Storm359 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Storm359 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 18:00
Orjinalini yazan: Aziz Aziz Yazdı:

Peugeot''nun en haylaz çocuğu olan 206 yı almanı bende tavsiye ederim. Parçaları pahallı diye birşey söz konusu değil, 1.4 x-line otomatiğini benzinde kullanmış biri olarak yakıt konusunda iyi derecede.  Sunroof evet o bayağı bir tuzludur :) ve şuanda GTI kullanıyorum. 206 başka bir araç :)

Çocukluğumun hayali diyorum ben 206 GTI farklı olay allah kaze bela vermesin inş Smile

hll206

Bilgilerin çok yararlı oldu bi kaç soru daha olucak şimdi sana Haskovdan yada plovdive giderken asengrad yolunda varmış galeriler ve Almanyada Tuv noluyor sorması ayıp ben 2500 3000 Leva vermeye razıyım araca 2003 falan bulabilirmiyim orda sence 3000 levaya ? 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 18:09
l

Çocukluğumun hayali diyorum ben 206 GTI farklı olay allah kaze bela vermesin inş Smile

hll206

Bilgilerin çok yararlı oldu bi kaç soru daha olucak şimdi sana Haskovdan yada plovdive giderken asengrad yolunda varmış galeriler ve Almanyada Tuv noluyor sorması ayıp ben 2500 3000 Leva vermeye razıyım araca 2003 falan bulabilirmiyim orda sence 3000 levaya ? 

Ben Yambol'danım burda bile rahat bulursun 3000 Leva' ya. Burda ben dizel bakıyordum ama ucuz görünce benim şimdi ki arabayı aldım. 3000 Leva' ya çok rahat bulursun. Burda çooook 206 var.  Almanya' dan gelen bazı arabalar ülkeden çıkmadan önce muayene edilip getiriliyor. Tuv bu oluyor. Herşeyi sağlamdır düzgündür diye tescilliyorlar resmen. Haskovo tarafında çoooook araba satan yer var. Özellikle Dimitrovgrad tarafını öneririm resmen 1 kilometre boyunca karşılıklı yol boyunca satıcılar var. Wink Keşke zamanım olsaydı da oraları dolaşsaydım. Orayı sana tavsiye ederim. Diğer yerleri bilmem ama zaten genel olarak her yerde var araba satan yerler. Ama dediğim gibi Eko Takca' yı sor. Az para değil sonuçta. 240 Leva bayılıyorsun.

Yukarı Dön
Storm359 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Storm359 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 18:15
Orjinalini yazan: hLL 206 hLL 206 Yazdı:

l

hll206

Ben Yambol'danım burda bile rahat bulursun 3000 Leva' ya. Burda ben dizel bakıyordum ama ucuz görünce benim şimdi ki arabayı aldım. 3000 Leva' ya çok rahat bulursun. Burda çooook 206 var.  Almanya' dan gelen bazı arabalar ülkeden çıkmadan önce muayene edilip getiriliyor. Tuv bu oluyor. Herşeyi sağlamdır düzgündür diye tescilliyorlar resmen. Haskovo tarafında çoooook araba satan yer var. Özellikle Dimitrovgrad tarafını öneririm resmen 1 kilometre boyunca karşılıklı yol boyunca satıcılar var. Wink Keşke zamanım olsaydı da oraları dolaşsaydım. Orayı sana tavsiye ederim. Diğer yerleri bilmem ama zaten genel olarak her yerde var araba satan yerler. Ama dediğim gibi Eko Takca' yı sor. Az para değil sonuçta. 240 Leva bayılıyorsun.

teşekkürler bilgiler için aklımda bunlar başka tavsiyelerin varsa dinlemeye hazırım Smile
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 18:24

http://www.cars.bg sitesine bir bak. Genelde fiyatları pahalı yazıyorlar ama pazarlıkla indirtebiliyorsun. Bu siteden çok araba baktım öyle böyle değil baya vakit geçirdim bu sitede ama canlı canlı gidip görünce daha iyi oluyor. İlk fırsatta git canlı canlı hepsini dene test et. Bu arada ırkçı bulgarlar bırak sunroofu arabayı çaldıktan yarım saat sonra parçalamaya başlamış oluyorlar. Bu yüzden pahalı bir araba almadım burda. Yambol'da hiç Türk yok. Daha geçen sene şirket arabamızın 4 lastiğini de yardılar. Hiç sevmiyorlar bizi. Pis Bulgarlar LOL Türk bayrağını arabaya koysam linç edecekler beni.

Bu arada benim 1.4 motor 100 kilometrede 5 litre bile yakmıyor. Ekonomik yani. 100 kilometre hızı geçmezsen tabi LOL Evim Çorlu'da. Çorlu'ya gidip tekrar BG' ye dönüyorum. Gidiş geliş 500 Kilometre ediyor. Yarım depoya çok az yaklaşıyor :) çok memnunum ama gaz taktıracağım yine de. 

Yukarı Dön
Storm359 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Storm359 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 18:32
Cars.bg mobile.bg bakıyorum son 2 aydır inciliyorum bazı iyi fiyat veriyor bazı saçma yazmış keyfe keder mi satıyor anlamış değilim.Valla yambol tarafını bilemiycem Kırcaalide cebelde türk çok sıkıntı olmaz zaten araç 6 ay Türkiyede 6 ay bulgariada garajda yatıcak.Oraların öle olmasına şaşırdım bu arada :S 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 18:34

Al sana 3000' ya 1.4 Rolland Gallos Wink 2500' e alırsın :D Çok beğendim. Link aşağıda.  

http://www.cars.bg/u994138 

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 18:36

Cars.bg mobile.bg bakıyorum son 2 aydır inciliyorum bazı iyi fiyat veriyor bazı saçma yazmış keyfe keder mi satıyor anlamış değilim.Valla yambol tarafını bilemiycem Kırcaalide cebelde türk çok sıkıntı olmaz zaten araç 6 ay Türkiyede 6 ay bulgariada garajda yatıcak.Oraların öle olmasına şaşırdım bu arada :S 

Babanem Cebelli LOLLOLLOL Bizde Kırcaaliliyiz LOL Momchilgrad. Kendi üstüne mi alacaksın arabayı? Arabayla birlikte senin de kalman gerekecek ama. Ben araba aldıktan sonra Tr' ye getirebilmek için 6 ay burda kaldım.

Yukarı Dön
Storm359 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Storm359 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 18:40
Araba benim üstüme olcak TR ye getirme konusunda inan burda tonla bulgariadn gelen araba var sınırda çok farklı muhabbtler dönüyor anlamış değilm ben bu yalnız özel seri parçalar sıkıntı olur diye biliyorum netten okuduğum kadar.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 18:45

Araba benim üstüme olcak TR ye getirme konusunda inan burda tonla bulgariadn gelen araba var sınırda çok farklı muhabbtler dönüyor anlamış değilm ben bu yalnız özel seri parçalar sıkıntı olur diye biliyorum netten okuduğum kadar.

Gümrük sitesinden alıntı yaptım sana. Şimdiden iyi düşün sonra son anda şok olma bence. Kendim denedim gördüm.

Turistik kolaylıklar kapsamında girişi yapılacak taşıtlara ne kadar süre verilmektedir?

Kişinin taşıtı ile birlikte Türkiye’de kalabileceği azami süre 180 gündür. Emekliler için özel bir düzenleme yapılarak 360 gün süre verilmektedir. Bu süreler, kişinin ve taşıtının kesintisiz 185 gün yurtdışında bulunması halinde verilir.

Yukarı Dön
Storm359 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Storm359 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 18:47
Olmadı babaannenin üstne yaparm vekalt verir bana falan filan 1 yıl getiririm deneyip görüp yaşıycam 1 ay sonra :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 18:49

Olmadı babaannenin üstne yaparm vekalt verir bana falan filan 1 yıl getiririm deneyip görüp yaşıycam 1 ay sonra :)

Dediğim gibi kim olursa olsun arabayı getirecek kişinin 6 ay kalmış olması gerekiyor. Çünkü sınırda kişinin yurtdışında kaldığı gün sayısına göre Türkiye'de kalma izni veriliyor. Pasaporta işliyorlar tarihlerin hepsi gözüküyor bilgisayarda.

Yukarı Dön
Storm359 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Storm359 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 18:53
Dediklerin doğru biliyorum ama burda bi  adam orda yaşamıyor her yıl 6 getiriyor arabayı cok farklı muhabbetler var gerçekten sınırda dönüyor bir şeler deniycem bende bir şeler uğraşmadın olmuyor bu işler babaanne zaten orda yaşıyor o konuda sıkıntı yok.
Yukarı Dön
ufuk91 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
30 - Ocak - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ufuk91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 19:00
Roland Garros'un bildiğim kadarıyla 1.4'ü yok yukarıdaki linke anlam veremedim.

Arkadaşlarımın aksine ben sana 206'yı tavsiye etmiycem bir 206 kullanıcısı olarak hocam. Sebep ise şu öncelikle uzun yol yapıcam dediğin için. 206 yol ve tekerlek sesini aşırı derecede içeri alan bir araç. Özellikle 100+ hızlarda rüzgar sesi insanı çileden çıkarıyor bu anlamda konforu hiç iyi değil. Hep iyi yanlarını diyoruz peugeotcu olarak biraz da kötüleri sayalım.

Ha şu konularda katılıyorum, sürüşü çok keyiflidir, vazgeçemezsin, performansı tatminkardır. Ama mesela az önce okuldan arkadaşımın 99 astra'sı ile geldim, o bile benim araçtan daha sessiz gidiyor, daha konforlu. Aracı basınca gitmiyor bu da var tabi.

Yani kısacası tercih meselesi bu, ses ve konfora takılmam diyosan(ki uzun yolda çok rahatsızlık verir bu) al derim başka herşeyi iyidir, duruşu, yol tutuşu, performansı, kullanım zevki bunlara lafım yok. Ama net söylüyorum konforsuz arabadır 206 :)
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2013 Saat 19:02

Dediklerin doğru biliyorum ama burda bi  adam orda yaşamıyor her yıl 6 getiriyor arabayı cok farklı muhabbetler var gerçekten sınırda dönüyor bir şeler deniycem bende bir şeler uğraşmadın olmuyor bu işler babaanne zaten orda yaşıyor o konuda sıkıntı yok.

Babanen de arabayla birlikte gelecekse 1 sene verirler. Ama babanen gelmezse sana sadece vekalet verirse sadece sen getirceksen 6 ay süre verirler. Kanunlar böyle Wink Tabi bu sürelerin verilmesi için en az bu süreler kadar yurt dışında kalman zorunluluğu var. Ne diyeyim :) Rüşvet kol geziyor buralarda. Bulgarların lafı var. BİR İŞİ PARAYLA YAPTIRAMIYORSAN DAHA ÇOK PARAYLA DENE. :) Kolay gelsin.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Parkları yakınca hararet yükseliyor son mesaja git 82 0 KillaLee
konu icon 307 sinyal kolu arızası son mesaja git 68 0 makas25
konu icon 206 cc tavan piston sorunu son mesaja git 2548 13 bariscam
konu icon Hararet gostergesinin aniden dusmesi ve dalgalanma son mesaja git 8099 59 Onlinewolf
konu icon peugeot 308 t9 hayalet ekran son mesaja git 1134 0 emirock
konu icon Klima yönlendirme son mesaja git 1516 0 Ayhan1126
konu icon Tanısma son mesaja git 6 1 GökhaN
konu icon Peugeot 208(2015) motor yapılcak diyorlar son mesaja git 2743 1 GökhaN
konu icon 208 Led Stop son mesaja git 2736 1 GökhaN
konu icon 2008 motor arıza ışığı uyarısı son mesaja git 2264 0 Pişman
konu icon 206 . 1.6. Benzinli araç rolenti motoru son mesaja git 2477 0 koray
konu icon bagaj ölcüsü hk son mesaja git 2391 0 cagiris
konu icon 2013 RCZ RÜZGAR KANADI AÇIK KALDI son mesaja git 3457 0 HASAN BASRİ
konu icon Marş bastığım anda fan açıyor son mesaja git 4470 1 engintunbel
konu icon Conta değişimi maliyeti son mesaja git 19430 7 konfor
konu icon E-2008 Elektrik cızırtı sesi ve patlama sesi son mesaja git 4846 1 Aliosmanaltuntas
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 4293 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 1975 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 1317 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 10362 3 407aziz
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EKIM EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Saramago 29
Onlinewolf 28
durgun293 3
GökhaN 3
engintunbel 2
emirock 1
KillaLee 1
bariscam 1
makas25 1
konfor 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English