![]() |
|
arabamı nasıl yükseltebilirm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2013 Saat 20:44 |
arkadaşlar aracımın altı alçak nasıl yükseltebilirim 206 sw
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bulundugunuz bolgedeki yollar cok mu bozuk?
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de aynı sıkıntı var özellikle köye falan gittiğimde aracın altı alçak sürtüyorum bazen, bizim buraların yollarına uygun değil alçak araçlar..
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
aracınızın ön ve arka aksamı orjinalse yükseltmeniz sağlıklı olmaz diye düşünüyorum. Ama sizden önceki sahibi spor yay taktıysa veya yayları kestirdiyse ve arka torsiyonlarla oynadıysa orjinal yaylarını alıp arka torsiyonlarıda orjinal haline çevirebilirsiniz.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
benim araba 206 sw normal 206 lara göre ön ve arka lastik araları biraz daha uzun az bi yük ve ya 5 kişi falan binince kasislerden geçerken sürtüyo benden önceki sahibi alçalttırmışda olabilr sankş 4 veya 5 cm yükseltsem sorun olmaz diye düşünüyorum bide amortisörler çok sert çok zor v sert esniyo hatta esnemiyo bile denebilir gazlı amortisörlerde gazı azalıyo veya gaz sıkışıyo diyolar ne derece doğrudur bilmiyorum gazı aldırılabiliyomuş galiba
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Aracımla 2,5 litrelik boş kola şişesinin üzerinden geçemiyorum çok alçak araç
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Arka Torsiyonu yükseltip ön amortisörleri değiştirsen sorun düzelebilir. Resim koyabilirsen net birşey söyleyelim.
|
|
![]() |
|
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
FABRİKA ÖLÇÜLERİNDEKİ BİR ARAÇLA KENDİ ARACINI KIYASLA FARK VARSA YAYLARA VE AMORTİSÖRLERE BAKTIRMALISIN....
|
|
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |