![]() |
|
Sonunda Başardım :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Feyribas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2013 Saat 22:12 |
||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Güle güle kullanın
![]() |
|||
![]() |
|||
Feyribas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
||
Orjinal döşemeye hiç zarar verilmedi ve arka pandizotun üzerine koyuldu. İsdeğimiz zaman yerinden klipsler sökülerek alınabiliyor. Tek sorunum orjinal arabada herşeyi orjinal olarak bırakmak... :) |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
İyi düşünmüşsünüz. Orjinalliği severim. Bu arada maliyeti ne kadar hocam? Bu kadar profesyonel olmasa da ben de istiyorum |
|||
![]() |
|||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
||
en sonunda bana da koydurcanız yaw seti arabaya:) canım cekıyo bole gorunce 407leri.. teyp cıkıslarında cevirici ile mi aldın hocam anfi girislerini? ondan sonra yardırmısın zaten:D .. birde sunu ınceledın mı orjınal jblin 407icin anfisi ve basi var.. sag tarafa montajlı seklıyle service boxa gırersen gorebılırsın ordan.. valla bas ve anfi montajın super olmus, ceviri ile kullandısan ses kalıten nasıl onu merak ederim.. bende 2takım kompenant 1 bas 1 anfi bırde double var 307mden soktugum amma sımdıde aracı bozmayada kıyamıyorum yaw..
|
|||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|||
![]() |
|||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
gümbür gümbür. maşallah..
|
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
çok fenaaa çokkkk....
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
||
Valla hocam bu tesisat sadece elektronik ürünler 2.500 Tl civarında. Pandizot ve kabinlerde özel yapım olarak 200 TL, Kablo ve aksesuarlarıda 100 TL ye mal oldu...
|
|||
![]() |
|||
||
İnceleme fırsatım olmadı malesef JBL sistemi. Bu forumdada paylaştım Deck Çevirici Başlığında. Hatta orjinal teybin içerisiden yükseltme katının girişlerinden bile almayı düşündüm. sonrasında Osewa marka deck çeviri kullandım, ses kalitesinde fark yaşamadım. Yani orjinal Pioneer alpine gibi değil ama ses kalitesinde düşüş olmadı. Ayrıca Bendede pioneerin 4350 Doublesi var onu kulanamadım. Tetik ucu olarakta Teybin arkasında CD changer çıışının tetik kablosunu kulandım. Kendi orjinal hopleri de 10 numara çalıyor... Ama öndeki tizleri yaktım. :( Eğer 407'n varsa orjinali asla bozma...
|
|||
![]() |
|||
||
Eyvallah kardeşim... :)
|
|||
![]() |
|||
||
Teşekkür ederim...
|
|||
![]() |
|||
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
||
baya tatmin eder bu bagajında maşallahı var 206 dan soğuttu sedan arabayı özledim bu yuzden
![]() |
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
sağlam tesisat olmuş hayırlı olsun :) bu arada orjınal teyp kullanmak ıstıyodunuz sanırım yanlış hatırlamıyosam o durum ne oldu ?
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
çok iyi maşallah.. allah zeval vermesin :)
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
|||
||
Sağolun. Evet orjinal teybi kullandım ve sorun yaşamıyorum... :)
|
|||
![]() |
|||
||
Allah razi olsun...
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
ben teyp göremedım ama nasıl oldu o iş :)
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
||
Teyp derken? orjinal teybi kullandım.
|
|||
![]() |
|||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
||
çok fena gümbür gümbür güle güle kullanın .
|
|||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|||
![]() |
|||
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
||
Benimkinde 2005 model içinde bir teyp çalmaya kaset bulamıyorum kaset devri kalkmış bunda kaset var değiştirecem ama vakit yok bende buradaki araba değişimlerine bakıp avunuyorum kısmet ne zamana bakalım cd çalar fiyatları ne kadardır bana kaç tl mal olur ww kaset varmı demeye utanıyor insan pegueti kınıyorum hee 8 senelik araba kaset çalar oldumu şimdi
![]() |
|||
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |